Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Nurse caring in homes, Finnish needed  full-time, permanent job

Sairaanhoitaja kotihoito Saarijärvi

Kotihoidon mukavat asiakkaat toivovat itselleen asiakaslähtöisiä, aktiivisia, joustavia ja asioihin tarttuvia joukkuepelaajia, joilla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Me kotihoidossa arvostamme kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön, hoidon tarpeen arviointiin ja kuntouttavaan työotteeseen. Työ on vaihtelevaa ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena. Haastava työ asiakkaiden kotona edellyttää myös hoitajilta paineensietokykyä.

Saarijärven kotihoidossa on mukava tekemisen meininki ja n. 20 työntekijää kahdessa isossa tiimissa, jotka jakautuvat pienempiin työryhmiin. Uudet työntekijät saavat aina tukea työkavereilta kentällä ollessaan. Tervetuloa joukkoomme!

Hoitajalla tulee olla työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus sairaanhoitajaksi tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä mutta sisältää myös iltavuoroja. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työnvaativuudenarvioinnin mukaan. Koeaika on neljä kuukautta

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Palveluvastaava Paula Paavola, puh. 0401578900 tai sposti: etunimi.sukunimi@saarikka.fi

Beperkingen

Information available just in Finnish

Functiebeschrijving
Beroepsveld:
Work experience:
Work experience is not required
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Over het bedrijf

The aim of the REALIZE –project is to activate and coach employers in Central Finland in the recruitment of international talent. REALIZE seeks to promote and develop recruiting tools and practices related to the employment of international professionals and experts. REALIZE is a joint project of Jyväskylä University of Applied Sciences, University of Jyväskylä, and City of Jyväskylä in co… Meer informatie