Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

V prijeten in urejen kolektiv Obalnega doma upokojencev Koper vabimo nove sodelavce, ki bodo na delovnem mestu SREDNJA MEDICINSKA SESTRA opravljali naslednje naloge: izvajanje zdravstvene nege po procesni metodi dela, opazovanje, spremljanje in nadzor zdravstvenega stanja uporabnikov ter poročanje o tem, izvajanje prve pomoči, priprava, delitev in aplikacija predpisane terapije, urejanje pripomočkov ter nadzor jemanja zdravil, izvajanje in sodelovanje pri zagotavljanju osnovnih življenjskih aktivnostih uporabnika, sodelovanje pri razdeljevanju hrane in hranjenje, reševanje urgentnih primerov v odsotnosti nadrejenih v okviru pristojnosti, evidentiranje svojega dela (vpisovanje in beleženje storitev zdravstvene nege, spremljanje in beleženje storitev oskrbe), sodelovanje pri rehabilitaciji uporabnikov, priprava uporabnikov na razne preiskave, sodelovanje pri delu z uporabniki storitev z demenco, razkuževanje in čiščenje pripomočkov za izvajanje medicinsko tehničnih posegov, zdravstveno vzgojno delo z uporabniki storitev, vodenje evidenc in dokumentacije, priprava obvezilnega materiala in materiala za sterilizacijo, pomoč pri oskrbi umrlih, delo v ambulanti, delo z zdravnikom, sprejem in namestitev uporabnika na oddelek, odpust uporabnika iz oddelka, posredovanje informacij, obveščanje svojcev v zvezi z zdravstveno nego in oskrbo uporabnika, usklajevanje in nadzor nad delom na oddelku, sodelovanje pri izdelavi negovalnega načrta, druge vsebinsko povezane naloge po navodilih nadrejenih.

Delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj. Strokovni izpit je obvezen. Če ga še nimate narejenega, vam lahko omogočimo opravljanje pripravništva.

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Ámbito educativo:
Work experience:
Work experience is not required
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:

Información sobre la empresa

Obalni dom upokojencev Koper – Casa costiera del pensionato Capodistria je splošni socialnovarstveni zavod. Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje storitev, s katerimi pomagamo starejšim ljudem, ki imajo določene zdravstvene težave ali pa so se iz različnih drugih vzrokov odločili za vključitev v institucionalno varstvo. Življenje v zavodu nadomešča in dopolnjuje funkcijo doma in lastne družine… Más información