Varga-Flexo Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

A Varga-Flexo Kft. 1993-ban alakult. Alapítója Varga Endre ekkor már több, mint tizenöt éve foglalkozott flexonyomógépek tervezésével és gyártásával. Azzal az elhatározással alapította meg fiával a közös vállalkozását, hogy magyar gyártótól, új flexonyomó-, lamináló-, tekercsvágó- és kliséragasztógépek jó minőségben, a legjobb ár-érték arányon kerüljenek a nemzetközi és hazai piacra. Varga Endre 2010-ben átadta a vállalkozást fiának, Varga Dénesnek, de napi szinten követi a munkát, segíti fia döntéseit és bízik benne, hogy a cég életében már résztvevő unokák is folytatják a generációváltást. A pozitív visszajelzések és az európai Vevőkkel meglévő jó viszony igazolja, hogy a nyomdaipari piacon versenyképes pozíciót értek el, ezért jelenlegi céljuk, hogy meglévő kapcsolataikat tovább erősítsék és újakat alapítsanak.

A Varga-Flexo Kft. azokat az igényeket próbálja kielégíteni, ahol a minőségi nyomtatás, a gyors átállás, a gazdaságos üzemeltetés, a rövid időn belüli megtérülés és a gépmesterbarát kialakítás a fő szempontok. Fontos a hosszú távú gondolkodás, mert az általuk gyártott gépek kivétel nélkül megbízhatóan üzemelnek 1993 óta. Megrendelőik a vásárlásnál megbíznak bennük, ezért nekik biztos hátteret, és folyamatos támogatást kell nyújtani, ami bizalmi elven alapuló érdekszövetséggé alakul az évek során.

 

 

Lengyeltóti gyártóüzem

 

A Kft. központja, szervize Budapesten van és itt található még a tervező részleg mellett a hajtás- és vezérléstechnika kísérleti műhelye is, ahol a legújabb fejlesztéseket tesztelik a beépítés előtt. A gépek gyártása cégük lengyeltóti üzemében történik, ahol a kapacitás folyamatos bővítésével, a gyártási technológiák állandó modernizálásával szolgálják ki a Megrendelőik növekvő igényeit. A Vevőkkel a kapcsolatuk nem szakad meg a megvásárolt gépek letelepítése után sem, hanem akkor kezdődik igazán: szaktanácsadást, betanítást, 24 órás szervizt, alkatrész utánpótlást és folyamatos fejlesztési támogatást nyújtunk. Internetes távfelügyeleti rendszert építünk ki a gépekhez, ennek köszönhetően bármilyen segítségkérés vagy hiba felmerülése esetén csatlakozni tudunk az adott gépre, és  megkezdhetjük a segítségnyújtást vagy a probléma megoldását akár közvetlenül a gépmesterekkel egyeztetve, költségek nélkül.

Munkatársaik igyekeznek minden megkeresésre azonnal reagálni, az árajánlatokat pedig az igényléstől számított egy órán belül elküldeni és ennek érdekében folyamatosan fejlesztik az informatikai- és vállalatirányítási rendszerünket.

 

 

 

A Varga-Flexo Kft. gépeinek tervezésénél a fő szempontok a minőségi nyomatok mellett a megbízható működés, az erős gépváz, a gyors átállás, valamint a legjobb ár-érték arány és a költségtakarékos csomagolóanyag gyártás. Fontos szempontok továbbá még az egyszerű kezelhetőség, könnyű hozzáférhetőség és gépmesterbarát burkolatok kialakítása. Folyamatosan figyelik és tesztelik a legújabb fejlesztéseket, hogy Ügyfeleik a legmodernebb technikákkal rendelkezzenek.

Job offers

Nothing found.