Available for chat: Tid/Time 10.00-18.00

 

Hej, så kul att du är nyfiken på Pajala kommun!

Pajala kommuns är bland de tryggaste kommunerna att leva och bo i. Vårt hjärta klappar för kultur och vi är också kända för vårt rika utbud inom idrott. Tillsammans med närheten till naturen är det lätt att skapa en bra balans och en meningsfull fritid för hela familjen. 

Vardagslyx gillar vi, att ha det bra varje dag. Livsstilen är exklusiv och kombineras av stora ytor med unik natur och trygghet och närhet mellan människor. Här finns fortfarande originella människor och oexploaterade platser. Många stigar måste fortsätta trampas och nya måste ta form. Här möts och umgås vi spontant, enkelt och avskalat, oftast utan tillgjorda och arrangerade aktiviteter. Livet kan vara stressigt här också men det är enkelt att koppla av och ladda om.

Pajala Kommun har en stark småföretagarkultur och expanderande näringar. Tillsammans men den offentliga sektorn står vi nu inför spännande utmaningar med ett stort behov av kompetens till både offentlig och privat sektor.

Pajala är en av kommunerna med lägst arbetslöshet i landet och utbudet av jobb är stort i vår kommun då vi står inför stora pensionsavgångar. Att jobba inom den offentliga sektorn i en liten kommun bjuder på stor variation och du får möjlighet att delta i utvecklingsarbeten och växla upp din kompetens.

Inom privat sektor finns företag som ser till att det finns ett brett utbud av tjänster och produkter i våra samhällen och byar, tillverkning och service samt platsspecifika produkter.

Stora privata arbetsgivare finns bland annat inom gruva, transport, maskinentreprenad, sågverk, hotell, restaurang samt livsmedel.

Blir du sugen på att bli glesbygdsbo? Då är det är inte så mycket att fundera över! Du är så varmt välkommen hit för att leva det ultimata byalivet med oss. Här kommer du ha en viktig roll och du kommer kunna hitta en skön balans mellan lugn och action

 

 

Hot jobs

Platsbanken - Here you will find all vacancies in Pajala

Company details
Contact details:

Here you can find more information about Pajala. 

 

 

 

 

Event participation(s)
Past event
24 February 2022
Past event
21 October 2021
Loading...