Partner sites:EURESELA

UNICON Zrt

from: Finland

The organisation is registered to participate in the following event(s):

 UNICON Zrt.

Az UNICON Ruházati és Szolgáltató Zrt. 70 éves, 100%-ban magyar tulajdonban lévő közepes nagyságú textil és ruhaipari társaság. Fő profilunk az elmúlt években a női felsőruházati termékek gyártásáról bútorhuzatok gyártására változott.

Telephelyünk Békéscsabán kívül Orosházán működik. A minimál design stílusú magas minőségű bútorok szállodák, hajók, repülőgépek, irodák berendezési tárgyai. A világ minden pontján megtalálhatók. 2018-ban már árbevételünk 90% -a bútorhuzat gyártásból származott. Legjelentősebb partnerünkké vált az olaszországi: B&B Italia S.p.a.  A bútorhuzatok mellett a  bútorok „alsóruhájának” gyártását is végezzük. 2020 év elején üzembe állítottunk egy párnatöltő berendezést is tovább szélesítve termékpalettánkat. Szabászatunk Lectra System rendszerben 5 db automata szabászgéppel az egyik legmodernebb. A finom bársonytól a bőrig széles alapanyag palettából készítjük a vázbútorok huzatait.

Modern, klimatizált, tiszta, barátságos környezetben magas minőségi színvonalon a környezetvédelem és az energiahatékonyság alapelveit is alkalmazva, folyamatos munkaszervezéssel, családias légkörben dolgozunk.

A magas minőség, partnereink elégedettsége társaságunk legfontosabb alapelve.