Sites van onze partners:EURESELA

EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.

van: Hungary

De organisatie is ingeschreven voor het/de volgende evenement(en)::

A szombathelyi EPCOS a nemzetközi TDK csoport legjelentősebb európai elektronikai fejlesztő- és gyártóközpontja. A vállalat olyan „okosautós alkalmazásokhoz” fejleszt és gyárt elektronikai alkatrészeket Szombathelyen, mint például a teljes kulcs nélküli nyitás és indítás, az automatikus távolsági fényvezérlő, az optikai parkolást segítő rendszerek, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek, vagy a különféle táblafelismerők.

A szombathelyi EPCOS mérnökök a japán és német központban dolgozó kollégáikkal együttműködve a gyártástechnológia fejlesztésében, tervezésében is részt vesznek. A kutatás-fejlesztés a vállalaton belül az egyik kiemelt terület. Az innovációs munka Szombathelyen jelenleg elsősorban az autóipari megoldások fejlesztésére koncentrál. A több mint 20 éve működő vállalat mára az induktivitások és alumínium elektrolit kondenzátorok versenyképes fejlesztő- és gyártóközpontjává nőtte ki magát, Európában és világszerte számos autóipari megrendelő számára szállít termékeket.

A nyugat-magyarországi régió egyik legjelentősebb munkáltatójaként az EPCOS mintegy 50 ezer négyzetméternyi szombathelyi fejlesztő- és gyártóbázisán jelenleg több mint 2600 főt foglalkoztat.

EOJD