Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

PROSESSIPUHDISTUKSIEN APUMIES

Haemme asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle prosessipuhdistuksiin apumiehiä teollisuuden huoltoseisokkeihin. Töitä on myös tarjolla huoltoseisokkien lisäksi muissa ympärivuotisissa prosessipuhdistusalan tehtävissä.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa vähennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja.

PROSESSIPUHDISTUKSIEN APUMIES

Prosessipuhdistustöitä tehdään teollisuuden alan kohteissa eri puolilla Suomea. Jotta pärjäät tehtävässä, sinulla voi olla kokemusta prosessipuhdistusalan tehtävistä, apumiehenä toimimisesta, teollisuuden muista tehtävistä tai rakennusalalta. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa yleiset puhdistus-/ylläpitotyöt, lapiotyöt sekä yleiset avustavat tehtävät.

Prosessipuhdistuksien kohteita on ympäri Suomea, joten töitä voi olla Harjavallan ja Pirkanmaan alueen lisäksi muun muassa Torniossa ja Joutsenossa. Työt ovat keikkaluonteisia, mutta kesäaikaan töitä voi olla paljonkin tarjolla. Työ on fyysistä ja joskus rankkaakin, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on suurta apua.

Hae nyt pikaisesti, jotta voimme olla sinuun yhteydessä ja keskustella tarkemmin työmahdollisuudesta Lassila & Tikanojalla.

Functiebeschrijving
Beroepsveld:
Work experience:
Work experience is not required
Taalvaardigheden:
  • Finnish
  • Good
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:

Over het bedrijf

Henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, ammatillinen kuntoutus, henkilöstön kehittäminen Meer informatie