Sites van onze partners:EURES

CISOK Osijek

van: Croatia

De organisatie is ingeschreven voor het/de volgende evenement(en)::

Kome je usluga namijenjena?

CISOK je otvoren za sve građane – bilo da ste učenik, student, roditelj, nezaposlena ili zaposlena osoba, poslodavac, učitelj ili bilo tko drugi – savjetnici i prostor CISOK-a na usluzi su za sva pitanja i nedoumice koje možete imati vezano uz razvoj vaše karijere, a sve usluge CISOK-a su besplatne.

Tko čini stručni tim?

Profesionalni tim CISOK-a čine savjetnici čija je uloga biti podrška korisnicima Centra u dolasku do željenih informacija i donošenju profesionalnih odluka, te su dodatno educirani u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere.

Što CISOK nudi?

Glavni cilj Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri je unaprijediti osobne potencijale korisnika za cjeloživotni razvoj karijere. U CISOK-u je moguće pronaći savjete vezane uz traženje i stvaranje profesionalnih prilika te uz unapređenje tehnika traženja posla.

Misija Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri je omogućiti široj zajednici usluge profesionalnog usmjeravanja kako bi uspjeli odabrati odgovarajuće obrazovanje, zaposlenje te pridonijeti razvoju zajednice i gospodarstva na lokalnoj i nacionalnoj razini. Pružanjem besplatnih usluga krajnjim korisnicima te u suradnji sa svim nadležnim institucijama, nastojat ćemo omogućiti razvoj interesa za izradu i provedbu cjeloživotnog profesionalnog plana. Svrha CISOK-a je omogućiti dostupnost stručnih informacija o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere, usklađenih sa suvremenim znanstvenim spoznajama i preporukama. 

Osim toga želimo mladima i odraslim osobama omogućiti upravo onu razinu potpore koja im je potrebna, stoga je CISOK mjesto razumijevanja i ohrabrenja svima koji se bave cjeloživotnim profesionalnim usmjeravanjem i razvojem karijere, kroz podršku u svakodnevnim situacijama te u donošenju informiranih odluka o odabiru zanimanja, obrazovanja, usavršavanja ili zaposlenja.

Baanaanbiedingen

Niets gevonden.
EOJD