Sites van onze partners:EURESELA

Bussjåfør

by:  Tide Buss AS

Dit aanbod is vervallen

Naar deze baan kan niet meer worden gesolliciteerd. Ga naar de lijst beschikbare banen voor een nog geldig aanbod

Het werkaanbod is voor het volgende evenement beschikbaar:

Er du på jakt etter fast jobb? Er du i omstillingssituasjon og ønsker å høre mer om muligheter som finnes hos oss? Har du lyst på litt ekstra inntekt som timesjåfør? Trenger du kun en deltidsjobb? Er du student? Er du pensjonist?

Som bussjåfør er du vår representant og vårt ansikt utad og har mye å si for passasjerenes opplevelse av bussturen. Du er stolt over jobben din og viser respekt ovenfor dine kollegaer og passasjerer.

Jobben er mer enn å kjøre buss fra A til B. Du har ansvar både for bussen og passasjerene. En bussjåfør må ta selvstendige avgjørelser og yte service i situasjoner som oppstår, enten det er passasjerhenvendelser eller andre situasjoner i trafikken. Du må være glad i å kjøre og trives med å arbeide med mennesker.

Alle nye sjåfører vil få god opplæring. Dersom du ønsker enda større variasjon og videreutvikling i stillingen, kan tilleggsroller som fadder, instruktør og trafikkleder være aktuelle.

Utover tydelige rammer for lønns- og arbeidsbetingelser har våre medarbeidere gode pensjons- og forsikringsordninger. Tide er tilknyttet ordning for privat Avtalefestet Pensjon (AFP), og det er et viktig gode å være bevisst på! I Tide er det gode utviklingsmuligheter for dem som har interesse og kvalifikasjoner for det.  

Kvalifikasjonskrav:

Gyldig førerkort for buss klasse D, YSK (Yrkessjåførkompetansebevis) og Kjøreseddel og oppholdstillatelse Muntlig og skriftlig norsk på et min. nivå B1 er et absolutt krav Holdninger som gjør at du kan identifisere deg med våre verdier: stolt, miljøbevisst, ansvar, respekt og trivsel Trygg og behagelig kjørestil Evnen til å opptre profesjonelt i forskjellige situasjoner Serviceinnstilt

List of restrictions that apply to this job offer:

Please note that candidates must be holders of driving license for passenger bus, and be fluent in Norwegian or other Scandinavian language to be able to come into consideration.

Deze baan is vervallen
EOJD