Skip to content Skip to menu Skip to footer

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента.

В средата на 2015 г. „Изи Асет Мениджмънт" АД взе решение за учредяване на Мениджмънт Файненшъл Груп (МФГ). Целта е МФГ да  обхване в структурата си водещи компании в областта на небанковите финансови услуги. Групата на МФГ има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансови услуги в Централна и Източна Европа, благодарение на  опита, плановете и бизнес моделите на компаниите. Някои от тях са с над 10 годишна история в областта на финансовите услуги, както и с над 6000 служители и сътрудници в повече от 425 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Към настоящия момент плановете за придобиване от страна на МФГ на компании в сферата на микрокредитирането са в процес на реализация. Фактическите действия по осъществяване на намеренията ще бъдат предприети след получаване на разрешение от регулаторните органи в  страната, съобразно законовите изисквания.

Изи Кредит (Easy Credit) стана „Компания на годината 2015“ в категория "Финансов сектор" на ежегодните награди на Business Lady и получи престижното отличие за „Устойчиво развитие, отговорно кредитиране и етичност в небанковата сфера“.

Ние, в Изи Кредит вярваме и се придържаме към принципите на отговорното кредитиране - нашите заеми се отпускат при ясни за клиента условия. Нашите кредити се погасяват чрез фиксирани седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, което гарантира на клиентите ни спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заема. 

Наскоро направено проучване показа, че Изи Кредит е най-популярната марка на пазара на бързи кредити в момента. Това е марката, която всеки четвърти българин асоциира с „бързи заеми”.

Друго проучване сред нашите потребители показа, че Изи Кредит успява изцяло да отговори на изискванията на своите клиенти и те са сред най-удовлетворените в Източна Европа. В допълнение, преобладаващият дял от клиентите на компанията са не само доволни от нейните услуги, но и готови да я препоръчват на свои познати и близки, показват още данните на ТНС ББСС.

Нашите мисия, визия и ценности, също отразяват интересите и потребностите на нашите клиенти, служители и партньори.

"Изи Асет Мениджмънт" АД е регистрирано по Закона за данък върху добавената стойност.

Gegevens van de organisatie
Contactgegevens:

Моника Спасова

0882452235

monika.spasova@easycredit.bg

Event participation(s)

Voorbij
12 januari 2021
Deelnemen: Online