Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Világviszonylatban is kiemelkedő, műanyag és gumi épületgépészeti termékek gyártásával foglalkozó partnerünk pécsi üzemegységébe keresünk munkatársakat gépkezelő munkakörbe.

A munkáról:

Elsősorban épületgépészeti termékeket állítanak elő, tehát csöveket, tömítéseket, műanyag és gumi alapanyagból. Fröccsöntés és préselés is előfordul az üzemben, ezeket a gépeket kell felügyelni, alapanyaggal ellátni, a működésüket üzemszerűen biztosítani. Az elkészült termékeket, pedig mozgatni, főként kézi véka segítségével.

A munka kétműszakos, az időbeosztása hétfőtől péntekig: 06:00-tól 14:00-ig, 14:00-tól 22:00-ig.

 

Amit kínálunk:

- Versenyképes jövedelem

- Cafeteria és bónuszok a próbaidő lejárta után

- Bejárás támogatás nem pécsi lakosok számára

- Délutános műszakban műszakpótlék

- Hosszútávú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés

 

Ami a munkához szükséges:

- Minimum általános iskolai végzettség (8. osztály)

- Targoncás jogosítvány előnyt jelent

- Termelésben szerzett tapasztalat is előny

 

Munkavégézés helye: Pécs

 

Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette az érdeklődését, jelentkezzen a hirdetésnél vagy a presgep@dologido.hrszoftver.hu címen. Kérdés esetén hívja a 06-20/374 5232-es telefonszámot, vagy személyesen is érdeklődhet a Pécs, Rákóczi út 17. szám alatti irodánkban (Fészek irodaház, a Zsolnay körforgalom mellett).

 

 

 

 

 

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is not required
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Over het bedrijf

Rólunk:A közép-európai régió HR-szolgáltatója Mi, a Viapan Group, új utakra léptünk a HR-szolgáltatások terén, hogy minden munkavállalói rétegnek megadjuk a munka örömét. Multinacionális cégektől, nemzetközi innovációkból tanulunk, hogy inspirálhassuk a közép-európai partnereinket.Web: http://viapan.huAbout Us: Viapan Group is a group of HR companies in Hungary. We provide full range… Meer informatie