Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Mēs meklējam elegantu un zinošu a la carte viesmīli.

Tev ir vienreizēja iespēja strādāt Marriott, kas atvērs ceļošanas pasauli un / sadarbības iespējas ar šo globālo viesnīcu biznesa tīkla līderi.

Tu vari sākt veidot savu karjeru restorānā, bet, ja esi talantīgs un viesmīlību uzskati par mākslu, mēs tev nodrošināsim iespēju strādāt citos viesnīcas departamentos un bagātināt savu unikālo pieredzi kopā ar mums.



Mēs esam viesmīlības profesionāļi, mums mīlam Rīgu un vēlamies, lai mūsu viesi arī iemīl mīļo Rīgu.



Piedāvājam maiņu darbu (4/2) un stundas atalgojuma likmi no 5 € bruto.

Ja tev patīk šī pieeja, raksti mums.



******



Мы ищем элегантного и опытного официанта на a la carte.

У тебя есть уникальная возможность работать в Марриотт, что откроет для тебя мир путешествий и/или опыт с этим лидером мировой сети гостиничного бизнеса.

Ты сможешь начать строить свою карьеру в ресторане, а если ты талантлив в обслуживании, и для тебя это стало искусством, мы дадим тебе возможность работать в других отделах гостиницы и дополнять свой уникальный опыт с нами.



Мы профессионалы в сфере гостеприимства, нам нравиться Рига и мы хотим этим делиться с нашими гостями, чтобы они тоже полюбили наш город.

Предлагаем работу по сменам (4/2) и почасовую ставку от 5 € брутто.



Если тебе нравиться такой подход, напиши нам о себе на э-почту.

 

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is required
Duur van de werkervaring:
Up to 1 year
Taalvaardigheden:
  • English
  • Good
  • Latvian
  • Good
  • Russian
  • Fair
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Over het bedrijf

AC Hotel Rīga ir pirmā Marriott International tīkla viesnīca Rīgā un lielākā zīmola viesnīca Baltijā.Jaunā un modernā dzīves stila 4 zvaigžņu viesnīca ļauj viesiem iepazīt Rīgu no cita skatu punkta. Viesnīcai ir ļoti izdevīga un ērta atrašanās vieta Rīgas Jūgenstila centrā, ko dēvē par kluso centru, kur nav lielpilsētas burzmas un trokšņu, un tai pat laikā vecpilsēta un citas populārākās… Meer informatie