Skip to content Skip to menu Skip to footer

A Valeo-t 1923-ban Franciaorságban alapították, és mára a világ legjelentősebb autóipari vállalataként tartják számon.  Autóipari beszállítóként valamennyi autógyár partnere világszerte. Mint technológiai vállalat, innovatív termékeket és rendszereket kínál, amelyek hozzájárulnak a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez és az intuitív vezetés fejlesztéséhez. A Valeo 184 telephellyel, 20 kutatási, 35 fejlesztési, 15 elosztó központtal, 33 országban 111.600 munkavállalót foglalkoztat világszerte.

Veszprémi gyárunkban 1998 óta személy - és tehergépjárművek elektronikai alkatrészeinek és rendszereinek tervezésére és gyártására specializálódtunk. Partnereink számára elektronikai komponensek egyre szélesebb skáláját, köztük prémium kategóriás kapcsolókat, szenzorokat, elektronikai vezérlőegységek, kameravezérlőket, head-up display-t, okos kulcsokat gyártunk, melyek személygépjárművekbe, teherautókba és haszongépjárművekbe kerülnek beépítésre.

Az utóbbi évek növekedésére jellemző, hogy míg 2013-ban létszámunk az 1000 főt sem érte el, 2018-ban már közel 2700 munkatárs választott bennünket, akik közül 160 munkatársat kutatás-fejlesztés központunkban foglalkoztatunk. A Gazdasági életben való jelenlétünk fontosságát az is tükrözi, hogy Magyarországon a legjelentősebb 50 termelő vállalat egyikeként jegyeznek bennünket. Büszkék vagyunk arra, hogy juttatásaink, munkakörülményeink, képzési – és karrierlehetőségeink magas színvonalának köszönhetően 2012-től folyamatosan kiérdemeltük a TOP EMPLOYER, azaz a legjobb munkahelynek járó minősítést.

Legyél te a következő, aki nálunk csinál karriert!

Gegevens van de organisatie
Contactgegevens:

Perényi Zsófia - 88-205-662

allas@valeo.com

Website(s):

Event participation(s)

New Career in Hungary
Voorbij
20 november 2018
Deelnemen: Online