Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Kalix Tele24

Arbetsuppgifter

Nu söker vi telefonister som behärskar norska och svenska. Som telefonist hos oss kommer du att bemanna våra kunders växel och besvarar inkommande samtal på distans. Detta ställer höga krav på din förmåga att bemöta de inringande på ett effektivt och professionellt sätt. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo samt har lätt för att ta till sig instruktioner och anpassa sig efter olika kunders behov. Ditt främsta arbetsverktyg är en dator vilket kräver att du är en van datoranvändare.

Vi söker dig som

Är serviceinriktad och gillar att uppfylla kundernas krav på kvalitet och service. Är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt samt har social kompetens. Är empatisk och vill bidra till dina kollegors trivsel samt är ansvarfull, positiv och flexibel. Det är även en fördel om du är prestationsinriktad och lösningsorienterad samt har lätt att lära sig nya system.

Kvalifikationer

Förutom att behärska norska ser vi även att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du hanterar en dator obehindrat och har godkända gymnasiebetyg eller motsvarande. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet från serviceyrken. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kalix Tele24s akademi

Som nyanställd telefonist hos Kalix Tele24 genomgår du en modulbaserad utbildning. I utbildningen ingår teoripass, praktisk träning, medlyssning, kompetenstester samt coachning, individuellt och i grupp. Utbildningen genomförs i flera steg och inleds med teori i grupp där de olika delarna i utbildningsplanen redovisas. Detta varvas efterhand med praktik i växeln, med stöd av en mentor, för att sedan övergå till egen praktik. Utbildningen är ca 4 veckor och påbörjas enligt överenskommelse.

Villkor

Arbetstiden är vanligtvis dagtid måndag-fredag, men även kvällar och helger kan förekomma. Placeringen sker på något av våra kontor i Kalix eller Haparanda. Tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid men även deltid kan vara av intresse.

Arbeidstid:Måndag-fredag 08:00-17:00

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is not required
Taalvaardigheden:
  • Norwegian
  • Fluent
  • Swedish
  • Fluent
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:

Over het bedrijf

Dear jobseekers, The EURES Services in Norway are delivered by NAV , Norwegian Labour and Welfare Administration, the services include: Information on living and working in Norway Information on the situation on the labour market Information on how to find jobs and about application letter and CV Information on the relocation process to Norway Recruitment and placement … Meer informatie