Sites van onze partners:EURESELA

Norsktalande telefonist

by:  EURES in NAV, Norway

Dit aanbod is vervallen

Naar deze baan kan niet meer worden gesolliciteerd. Ga naar de lijst beschikbare banen voor een nog geldig aanbod

Het werkaanbod is voor het volgende evenement beschikbaar:

Kalix Tele24

Arbetsuppgifter

Nu söker vi telefonister som behärskar norska och svenska. Som telefonist hos oss kommer du att bemanna våra kunders växel och besvarar inkommande samtal på distans. Detta ställer höga krav på din förmåga att bemöta de inringande på ett effektivt och professionellt sätt. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo samt har lätt för att ta till sig instruktioner och anpassa sig efter olika kunders behov. Ditt främsta arbetsverktyg är en dator vilket kräver att du är en van datoranvändare.

Vi söker dig som

Är serviceinriktad och gillar att uppfylla kundernas krav på kvalitet och service. Är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt samt har social kompetens. Är empatisk och vill bidra till dina kollegors trivsel samt är ansvarfull, positiv och flexibel. Det är även en fördel om du är prestationsinriktad och lösningsorienterad samt har lätt att lära sig nya system.

Kvalifikationer

Förutom att behärska norska ser vi även att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du hanterar en dator obehindrat och har godkända gymnasiebetyg eller motsvarande. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet från serviceyrken. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kalix Tele24s akademi

Som nyanställd telefonist hos Kalix Tele24 genomgår du en modulbaserad utbildning. I utbildningen ingår teoripass, praktisk träning, medlyssning, kompetenstester samt coachning, individuellt och i grupp. Utbildningen genomförs i flera steg och inleds med teori i grupp där de olika delarna i utbildningsplanen redovisas. Detta varvas efterhand med praktik i växeln, med stöd av en mentor, för att sedan övergå till egen praktik. Utbildningen är ca 4 veckor och påbörjas enligt överenskommelse.

Villkor

Arbetstiden är vanligtvis dagtid måndag-fredag, men även kvällar och helger kan förekomma. Placeringen sker på något av våra kontor i Kalix eller Haparanda. Tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid men även deltid kan vara av intresse.

Arbeidstid:Måndag-fredag 08:00-17:00

Deze baan is vervallen
EOJD