Sites van onze partners:EURESELA

Back Office Konsulent til IT-byen Tallinn

by:  EURES in NAV, Norway

Dit aanbod is vervallen

Naar deze baan kan niet meer worden gesolliciteerd. Ga naar de lijst beschikbare banen voor een nog geldig aanbod

Het werkaanbod is voor het volgende evenement beschikbaar:

Nordic Jobs Worldwide

Vi er en profesjonell nordisk rekrutteringsspesialist fokusert på å knytte kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med stillinger over hele verden. Nordic Jobs Worldwide er et nyoppstartet selskap sultne på å bli det største rekrutteringsselskapet i Skandinavia som spesialiserer seg på å finne talenter med spesifikke nordiske språk.Nordic Jobs Worldwide har over 30 års erfaring innen rekrutteringsbransjen mellom deres partnere og har allerede blitt en verdifull rekrutterinskilde for mange selskaper på verdensbasis. I tillegg til vår erfaring med nordiske språk, har vi flest av våre plasseringer innen den kommersielle sektoren som inkluderer kundeservice, salg, IT, ledelse, finans, juridisk, HR, markedsføring og mange andre white collar stillinger. Gi oss en stillingsbeskrivelse og en personspesifikasjon og vi vil bruke alle våre ressurser til å fylle den.

Vi søker nå en norsktalende Back Office Konsulent for vår kunde i Tallinn, Estland! Har du interesse for IT? Ønsker du en jobb hvor du får internasjonal arbeidserfaring og utvkling? Søk i dag! 

Kunden

Rundt 70, 000 ansatte jobber for vår kunde i mer enn 40 land. Deres service inkluderer kundeservice, utvikling og analyse av kundeprogrammer, finansielle transaksjonsprosesser og logistikk. Vår kunde tilbyr også logistikk service, som rådgivning, ordre logistikk, produksjon, service på produkter og lager logistikk. Selskapet jobber med kunder som Microsoft, Renault, Nissan, Toshiba, Bosch, Adobe og mange andre! Dette gir søkere en flott mulighet til å jobbe med interessante og gode merker. 
 
Jobb i Tallinn!

Tallinn, Estlands hovedstad vokser innen IT bransjen og selskaper fra hele verden har satt sitt fokus på hovedstaden. I forhold til Skandinavia er det billigere å leve og bo i Tallinn. Flere fra skandinavia flytter til Tallinn og det er forholdsvis en lik kultur man kan tilpasse seg til som Normann! Med sine godt bevarte og trange brosteinssmug er gamlebyen Tallinns største attraksjon i seg selv. Estlands hovedstad er premiert som en av Europas mest bevarte middelalderbyer. Overalt i Hansabyens brosteinsgater ser du spor av rike handelstradisjoner med resten av Europa. Handlegatene Viru og Suur-Karja er fulle av antikviteter og kunst. Mye av handels- og kjøpmannsatmosfæren er intakt, selv om det sies at Tallinns gamleby har utviklet seg mer de siste fem årene enn på de siste 100 til sammen. Det meste i Tallinn er innenfor rusleavstand - enten du skal shoppe, dykke ned i middelalderkulturen eller rett og slett kikke på livet over en halvliter til 15 kroner på gamleby-torget.
 
Norsktalende Back Office Konsulent

Vår kunde leter nå etter en back office kundekonsulent som kan jobbe med deres produkter i den nordiske avdelingen. Avdelingen håndterer kompensasjoner for lojale kunder, klager, eskaleringer og løsninger for informasjon til kundene. Vår kunde ser etter en person som kan avlaste mye av de administrative oppgavene som de ansatte sitter med i dag. Riktig kandidat har et langsiktig perspektiv på rollen og selskapet. Stillingen er tempofylt, og du vil ha en sentral rolle i den norske avdelingen med mulighet for å påvirke avgjørelser og beslutninger. Du vil også;
Håndtere klager og spørsmål fra kunder
Jobbe med forespørsler rundt samarbeid og nettverk
Ta hånd om alle spørsmål som kommer inn fra IT og nettverk verktøy
Prosessere sensitiv kundedata 

Kvalifikasjoner

 • Flytende norsk både skriftlig og muntlig
 • Flytende engelsk
 • Sterkt kundeservice fokus
 • Løsningsorientert
 • God til å lytte, kommunisere og forhandle
 • Datakunnskaper

Vår kunde tilbyr

 • Full produktopplæring
 • Moderne kontorer i sentrum av Tallinn. 
 • Muligheten til å skaffe deg verdifull arbeidserfaring i et internasjonalt selskap.
 • Hyggelig team og vennlige kollegaer
 • Flyttepakke

Annen informasjon

 • Type arbeid: Fulltid
 • Tidsperspektiv: Permanent 
 • Under opplæreing er arbeidstid mandag til fredag fra 09.00 til 17.30.
 • Etter opplæring er arbeidstid mellom 09.00 til 18.00
Deze baan is vervallen