Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Nordic Jobs Worldwide

Vi er en profesjonell nordisk rekrutteringsspesialist fokusert på å knytte kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med stillinger over hele verden. Nordic Jobs Worldwide er et nyoppstartet selskap sultne på å bli det største rekrutterings selskapet i Skandinavia som spesialiserer seg på å finne talenter med spesifikke nordiske språk.Nordic Jobs Worldwide har over 30 års erfaring innen rekrutteringsbransjen mellom deres partnere og har allerede blitt en verdifull rekrutterinskilde for mange selskaper på verdensbasis. I tillegg til vår erfaring med nordiske språk, har vi mest av våre plasseringer innen den kommersielle sektoren som inkluderer kundeservice, salg, IT, ledelse, finans, juridisk, HR, markedsføring og mange andre white collar stillinger. Gi oss en stillingsbeskrivelse og en personspesifikasjon og vi vil bruke alle våre ressurser for å fylle den.

Vi søker nå personer til en av Europas største banker! Har du et ønske om å skaffe deg internasjonal arbeidserfaring innen bank og finans? Ser du etter en jobb hvor utforinger og mål står høyt på listen? Da har vi kanskje den riktige muligheten for deg!

Vår kunde

Vår kunde har mer enn 1400 ansatte og er aktiv i 18 forskjellige markeder. De server45 millioner kunder og jobber med 65 000 kjøpere. Deres visjon er å bli en verdensfavoritt når det kommer til kjøp av produkter og tjenester. Servicesenteret til vår kunde har rundt 300 ansatte og er støtte til deres brukere og interessenter ved å tilby enestående service. Vår kunde har bygget et internasjonalt team, og er nå på utkikk etter dedikerte og ambisiøse kundeservicekonsulenter, som vil bli en del av deres motiverte og hardtarbeidende team.

Desto lettere det blir å kjøpe produkter online, desto mer seller butikkene. Og det blir virkelig ikke lettere enn hos vår kunde. Dette er grunnen til at vår kundes support ekspanderer kraftig, med mer enn 60 000 internasjonale kjøpere å ta vare på.Betalingsavdelingen er en del av deres service senter avdeling, med det primære mål å levere eksepsjonell service til alle våre kundes nettbutikk partnere ved å bruke deres betalingsservice. Å jobbe på 2. linje support vil bestå av å hele tiden kunne tilby deres kunder og kjøpere en ekstraordinær service ved å besvare deres spørsmål via e-mail og telefon. Ditt daglige arbeid vil bestå av å ta hånd om saker og tekniske utfordringer, betalingsrelaterte spørsmål og tilby våre kunder den informasjonen de trenger for å bruke vår kundes produkter. Vår kunde jobber hardt mot å gi sine kunder en verdensklasse service og hele tiden øke deres. Du vil ha en sentral rolle i vår kundes suksess og ditt arbeid vil ha direkte effekt på deres kunders tilfredshet.

Vår kunde tilbyr deg et internasjonalt miljø fylt med smarte og ambisiøse kollegaer. Som en ansatt i en av Sveriges raskest voksende selskaper, vil du ha en viktig rolle ved å ta vår kunde til det neste nivået og enda lenger. Du vil være en del av et internasjonalt team som består av 30 mennesker.

Vi vet at mangfold i et team er et sterkt team, og ønsker velkommen til alle bakgrunner, erfaringer og alternative identiteter. Vår kundes team inkluderer damer, menn, mødre, fedre, selvlært, skolelært og mennesker fra over hele verden. Bli en del av vår kundes team i dag og søk!

Er dette den perfekte muligheten for deg? Send din CV til henriette@nordicjobsworldwide.com eller registrer din CV direkte hos www.nordicjobsworldwide.com

For spørsmål rundt stillingen, ring Henriette Husevåg; 46795355

Du kan også se alle våre ledige stillinger på www.nordicjobsworldwide.com

For å lykkes i denne rollen vil du være svært dedikert og like teamarbeid. Du inspirerer også andre gjennom ditt arbeid og din personlighet. Din eksepsjonelle service er et resultat av ditt harde arbeid og din positivitet og team-spirit!

Du er en dreven og utadvendt person som liker å være en del av en organisasjon som jobber effektivt og strukturert mot samme mål. Du er heller ikke redd for nye utfordringer og utvikle deg gjennom å sette mål, både individuelt og i et team.

Du vil jobbe mot det norske markedet og vår kunde forventer gode kommunikasjonsevner både i norsk og engelsk. Vår kunde ser helst at du tidligere har jobbet i servicebransjen, men dette er ikke et krav.

Send din engeske CV og søknad til henriette@nordicjobsworldwide.com eller på vår hjemmeside www.nordicjobsworldwide.com

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is required
Duur van de werkervaring:
Between 2 and 5 years
Taalvaardigheden:
  • English
  • Very good
  • Norwegian
  • Fluent
  • Swedish
  • Fluent
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:

Over het bedrijf

Dear jobseekers, The EURES Services in Norway are delivered by NAV , Norwegian Labour and Welfare Administration, the services include: Information on living and working in Norway Information on the situation on the labour market Information on how to find jobs and about application letter and CV Information on the relocation process to Norway Recruitment and placement … Meer informatie