Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Nordic Jobs Worldwide

Vi er en profesjonell nordisk rekrutteringsspesialist fokusert på å knytte kandidater fra Sverige, Finland, Norge og Danmark med stillinger over hele verden.

Nordic Jobs Worldwide er et nyoppstartet selskap sultne på å bli det største rekrutterings selskapet i Skandinavia som spesialiserer seg på å finne talenter med spesifikke nordiske språk.Nordic Jobs Worldwide har over 30 års erfaring innen rekrutteringsbransjen mellom deres partnere og har allerede blitt en verdifull rekrutterinskilde for mange selskaper på verdensbasis.

I tillegg til vår erfaring med nordiske språk, har vi mest av våre plasseringer innen den kommersielle sektoren som inkluderer kundeservice, salg, IT, ledelse, finans, juridisk, HR, markedsføring og mange andre white collar stillinger. Gi oss en stillingsbeskrivelse og en personspesifikasjon og vi vil bruke alle våre ressurser til å fylle den.

Har du drømt om å jobbe i Barcelona? Ønsker du å oppleve noe nytt? Ta sjansen og søk i dag!

Barcelona er en vakker by som ligger i hjertet av Katalonia i Spania. Vår kunde har sine kontorer 15 minutter fra Camp Nou og et steinkast fra stranden! I Barcelona vil du jobbe i et dynamisk miljø med mange andre skandinaviske kollegaer, samtidig som du får brynet deg på en annen type kultur. Barcelona er en nydelig by og er selve hovedstaden i regionen Catalonia i Spania. Barcelona er kjent for sin kunst og flotte arkitektur, og selvfølgelig fotball. Barcelona har 4,7 millioner innbyggere og har det 6. største området i EU. Byen er lokalisert rundt både byliv og strandliv på samme tid. Dette er en av mange grunner til at Barcelona er blitt veldig populært de siste årene. Det er heller ingen hemmelighet at Barcelona er kjent for sitt gode uteliv og fantastiske shoppingmuligheter. Byen tilbyr rett og slett alt, og mer enn hva du ønsker deg!

Om kunden

Selskapet du vil jobbe for er ledende innen sin nisje i Europa hvor de tilbyr ulike typer kundeservice løsninger. Vår kunde har i dag mer en 7.500 ansatte i over 38 forskjellige land som Tyskland, Frankrike, Spania, Skottland, Polen, Tsjekkia, Russland og Tunisia. Kundene man jobber for tilhører de 500 største selskapene innen IT, HI-Tech, telecom, finans, helse og handel - bransjen.

VI søker nå dyktige kandidater til både kundeservice og IT support hos vår kunde. Vi søker kandidater som kan begynne fortløpende.

Forventninger

I rollen som kundeservice konsulent og IT support konsulent har man fokus på innkommende samtaler via mail, telefon og chat. Ditt arbeid kommer hovedsaklig til å innebære case løsning. Her vil du møte nye mennesker både på telefon, chat og mail. Du bygger også opp din egen portfolio av bedriftskunder og utvikler og introduserer eksisterende kunder for nye produkter og tjenester.  Du vil jobbe mot kundens behov og for å bygge langsiktige relasjoner gjennom oppfølging og oppdatering av nye produkter.

Vi leter etter deg som

  • Prater flytende Norsk, Finsk eller Svensk.
  • Kan kommunisere godt på engelsk.
  • Har tidligere erfaring fra kundeservice eller IT support
  • Interesse for IT/kundeservice.
  • Er pålitlig og kan arbeide mot mål.
  • Selvsikker og utadvendt - du jobber effektivt!
  • Kunne løse et problem kjapt og effektivt gjennom rett analysering av problemet. 
  • En vinnerpersonlighet.
  • Kunne jobbe i et høyt tempo med et konkurranseinnstilt miljø.

Bedriften tilbyr flyttepakke med leilighet den første tiden og tilbakebetalt flybillett til Barcelona. Bedriften tilbyr også andre ansattfordeler som vil bli gitt mer informasjon om på et eventuelt intervju. 

Send din engeske CV og søknad til henriette@nordicjobsworldwide.com eller på vår hjemmeside www.nordicjobsworldwide.com.

Har du spørsmål angående stillingen kan du ringe Henriette Husevåg på +47 46 79 53 55. Alle søknader må være på engelsk.

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is not required
Taalvaardigheden:
  • English
  • Very good
  • Norwegian
  • Fluent
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:

Over het bedrijf

Dear jobseekers, The EURES Services in Norway are delivered by NAV , Norwegian Labour and Welfare Administration, the services include: Information on living and working in Norway Information on the situation on the labour market Information on how to find jobs and about application letter and CV Information on the relocation process to Norway Recruitment and placement … Meer informatie