Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschrijving vacature

Drømmer du om å jobbe i utlandet? Jobb for Sector Alarms prisbelønnede kundesenter i Spania!

Du har helt sikkert hørt om Sector Alarm, vi har en sterk merkevare med høy kjennskap - faktisk høyest i bransjen! Vi er også kjent for vår gode kundeservice, og har fått best i test mange år på rad! Vi holder til i toppmoderne lokaler nær Fuengirola, rett sør for Málaga. På kundesenteret vårt har vi et internasjonalt miljø bestående av en norsk, svensk, finsk og spansk avdeling som betjener kundene i hvert sitt land. Vi er i underkant av 200 engasjerte medarbeidere som gir alt for å yte god service, og skape gode kundeopplevelser. Grunnet vekst og utvikling, ser vi etter deg som ønsker å bli med oss på reisen videre!

En hverdag hos oss:

Vi jobber med eksisterende kunder hvor oppgaven er å forsterke vår fornøyde kundemasse. Her gir vi blant annet teknisk brukerveiledning på alarmene, booker service og batteribytter, besvarer faktura- og abonnementsspørsmål, samt andre henvendelser som kommer på telefon, e-post og nettprat. Vi har flere ulike avdelinger og mange spennende stillinger, så det er mulighet for videre utvikling på sikt.

Vi jobber mandag til fredag i tre ulike skift: kl 08-17, 09-18 og 10-19 inklusive én time lunsj. Etter endt arbeidsdag er det flere som bruker tiden til å nyte Spanias mangfoldige tilbud. Det er blant annet flere som går på spanskkurs eller møtes på stranda for å spille volleyball. I tillegg har vi et eget bedriftsfotballag, så vi anbefaler deg å ta med fotballskoene dine - du vil ikke angre.

Vi tilbyr:

I Sector Alarm har vi et livlig, positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Man jobber og lever ganske tett, og blir derfor en stor sammensveiset vennegjeng. Gjennom vårt skreddersydde opplærings- og utviklingsprogram Sector Way Academy, får du full opplæring og kontinuerlig oppfølging slik at du lykkes. Du utvikler deg med verdifull arbeidserfaring, personlig utvikling og gode karrieremuligheter i et selskap med gode framtidsutsikter. Vi vil også bistå med innhenting av nødvendige papirer og bosted de første ukene i Spania.

Stillingen krever at:

  • du har erfaring med kundeservice, gjerne fra kundesenter
  • du har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk (både muntlig og skriftlig)
  • du er lærevillig og har god arbeidsmoral
  • du trives med telefon og data som dine viktigste arbeidsverktøy
  • du er målbevisst og liker å jobbe i team
  • du kan fremlegge tilfredsstillende vandelsattest

Ettersom Sector Alarm er et vaktselskap krever vi tilfredsstillende vandel, og den vi ansetter må levere en uttømmende vandelsattest før ansettelse. Vi vil bistå deg i denne prosessen.

Oppstartdato vil avtales nærmere.

Vi setter pris på om du sender inn CV på engelsk, og søknad på norsk.

Spørsmål til stillingen? Kontakt:

Jannike Wiik Aakerøe

Recruitment Specialist

Tlf: 92431746

Email: jannike.aakeroe@sectoralarm.no

Functiebeschrijving
Work experience:
Work experience is required
Taalvaardigheden:
  • English
  • Good
  • Norwegian
  • Fluent
Salaris van/tot:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Over het bedrijf

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst, som i 2016 hadde en omsetning på nesten 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995, og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 479 000 kunder, og over 1700 medarbeidere i Norge, Sverige, Spania, Finland og Irland. I Norge har… Meer informatie