Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descrizione dell’offerta di lavoro

Het bedrijf

Selectra werkt hard om de wereld goedkoper, groener en eenvoudiger te maken door het vergelijken van contracten en abonnementen en het beheren van huishoudelijke contracten. Aanvankelijk richtte Selectra zich op het vergelijken van energieprijzen, maar inmiddels is dit uitgebreid naar telecom, verzekeringen en bankzaken. In de toekomst wil Selectra dé keuze worden van consumenten die al hun contracten en terugkerende uitgaven willen beheren via één enkele dienst.

Met meer dan 1500 medewerkers in 17 landen over de hele wereld en meer dan 270 miljoen bezoekers op haar websites in 2021, is Selectra een toonaangevende, Europese startup. Het is door LesEchos in 2021 gerangschikt op #99 als snelst groeiende Franse startup en is meerdere malen in de ranglijst van snelst groeiende bedrijven in Europa van de Financial Times opgenomen.

Werken bij Selectra is een stimulerende ervaring, we streven ernaar bescheiden mensen met een echte passie voor hun werk en uitstekende vaardigheden in hun vakgebied aan te werven. Leeftijd en ervaring tellen bij Selectra niet zo zwaar mee als snel lerende vaardigheden, waar jonge afgestudeerden vaak top management posities bezetten. Wij streven ernaar om weg te blijven van veelvoorkomende gebreken op de werkvloer (nutteloze vergaderingen, bureaucratie, traagheid, ...) en we laten ongezonde situaties nooit ongemoeid. In een notendop, we creëren de voorwaarden voor een serene werkomgeving waarin iedereen zorgzaam is en elkaar steunt. Dit is volgens ons een voorwaarde om de beste talenten aan te trekken en onze doelstellingen te bereiken.

CallMePower, de Belgische afdeling van Selectra werd opgericht in 2015 en is in volle expansie. 

 

Functiebeschrijving

Content Officer Energie België

Je maakt deel uit van het marketing- en contentteam van de Belgische afdeling.

Missie? De creatie en opvolging van onze energie-inhoud, met als doel onze website te positioneren als dé referentie om de Belgische consumenten te helpen bij het maken van de beste keuzes voor hun energiecontracten.

Doel? Jouw doel is het aantal kwalitatieve leads voor onze verkoopsafdeling te verhogen en de online verkoop te verbeteren. SEO is een belangrijk acquisitiekanaal voor Callmepower. 

Daarvoor speel je in op de informatiebehoeften van de gebruikers - uitgedrukt via zoekopdrachten op zoekmachines - door duidelijke, ergonomische en perfect gedocumenteerde webcontent te creëren. Het doel is dat deze inhoud bovenaan de resultatenpagina's wordt gepositioneerd op een maximaal aantal gekwalificeerde trefwoorden.

 

Jouw taken op een rijtje

 

Nieuwe inhoud creëren

Je ontwikkelt content over het thema energie op een deel van de site dat aan jou wordt toebedeeld en je waakt over de keywords met een groot potentieel inzake energie. Je organiseert en volgt de redactie en publicatie van nieuwe artikels op. 

 

Actualiseren van de inhoud

Je waakt over het bestaande energie-aanbod (tarieven, voorwaarden, gidsen) en je  actualiseert de details van de aanbiedingen in de artikels.  

Je optimaliseert bestaande content conform de best practices,  om de positie te verbeteren. Je verbetert de gebruikerservaring en de kwaliteit van de informatie. Je detecteert eventuele (technische) bugs en je modereert de commentaren van de gebruikers..

 

Verbetering van de SEO positionering van de content

Je bent verantwoordelijk voor de positionering van de webcontent van jouw energie-sectie. Je volgt de SEO positie van de sleutelpagina’s op de voet. Je onderneemt actie om de positie te verbeteren (actualiteit, interne/externe linkbuilding, identificatie van SEO verbeteringen).

 

Monetariseren van webcontent

 

Je integreert call-to-actions op de website en je optimaliseert hun presentatie.

 

Wonen en werken in een Internationale omgeving

  • Madrid! Je zal verleid worden door de sfeer en het klimaat van deze betaalbare stad waar iedereen altijd welkom is. 

  • Je draagt bij tot de ontwikkeling van een reeks diensten binnen het bedrijf en er heerst een zeer ondernemende aanpak. 

  • Je geniet van de flexibiliteit en van de reactiviteit van een start-up. In onze kantoren in Madrid word je omringd door teams uit andere landen en kan je jezelf verder ontplooien en je competenties versterken. 

 

De voorwaarden

  • Standplaats Madrid, Spanje

  • Spaans arbeidscontract, voltijds en van onbepaalde duur

 

Profiel en sollicitatieprocedure

Jouw profiel

 

Must have: 

  • Perfecte kennis van het Nederlands: geen enkele fout zal je ontgaan! Kennis van Engels of Spaans is een pluspunt. 

  • Je hebt oog voor detail en je werkt nauwgezet. Je voert je taken op een georganiseerde manier uit. 

  • Je bent een uitstekende teamspeler. Je neemt graag initiatief en bent wil graag bijleren. 

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in marketing.

  • Je hebt een passie voor schrijven.   

  • Je hebt interesse in de energie- en/of telecomsector en je wil graag ervaring opdoen in deze domeinen. 

Nice to have:

  • Basiskennis HTML is een pluspunt.

  • Basiskennis van een CMS zoals Drupal of Wordpress is een pluspunt. 

  • Basiskennis van Google Analytics, Google Search Console is een pluspunt. 

  • Je hebt al een eerste ervaring in content management en/of web marketing en je bent gepassioneerd door SEO. 

 

Sollicitatieprocedure

  • Een telefoongesprek met HR gevolgd door een HR-interview

  • Redactietest, kennis SEO en webmarketing

  • Een interview met twee medewerkers van het internationale SEO team. 

  • Twee gesprekken met een manager

Dettagli dell’impiego
Campo d’occupazione:
Work experience:
Work experience is not required
Competenze linguistiche:
  • Dutch
  • Fluent
  • English
  • Good
Fascia salariale:
Not provided
Date of expiry:

Informazioni sull’azienda

Selectra works hard to make the world cheaper, greener and simpler by offering home contracts comparison, subscription and management services. Initially targeting energy price comparison, Selectra extended its focus to broadband and mobile plans as well as to insurance and banking. In the long run, Selectra aims at becoming the spontaneous choice of consumers willing to gather all of their home… Per saperne di più