Siti partner:EURESELA

Engineer productie en logistieke processen Lanaken Belgie

by:  UWV EURES - Crossborder Nederland-België

Questa offerta è chiusa

Non puoi più candidarti per questa offerta di lavoro. Nella lista di tutte le offerte disponibili puoi trovare le offerte ancora aperte

The job offer is available for the following event:

Engineer Sheet Finishing

Functie

Samen met de teamleiders realiseer je, op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier, de verwerking van de rollen papier tot vellen in verschillende formaten, verpakking daarvan en het verzend gereed maken. Je realiseert hierbij de vooropgestelde KPI’s op vlak van kwaliteit, kwantiteit, opbrengst, timing en andere budgetnormen en zorgt dat deze gevisualiseerd worden.

 • Je geeft samen met de Manager Sheet Finishing op korte en lange termijn richting aan de afdeling en de collega’s. Je coacht de teamleaders functioneel (zowel op technisch als op logistiek vlak).
 • Je staat in voor de voorbereiding, organisatie, coördinatie en controle van de afwerkingsactiviteiten. Bovendien draag je zorg voor de optimale logistieke doorstroom. Je analyseert de processen door het opstellen van digitale rapporten. Aan de hand daarvan doe je verbetervoorstellen en optimalisaties op vlak van rendementsverbeteringen, productiviteitsverhoging, terugbrengen van bewerkingsverliezen, productie-efficiency en kostenverlaging.
 • Je geeft vorm aan en voert het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) van onze klant uit. Je staat in voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en stelt een voorbeeld met je eigen veiligheidsgedrag. Je doet verbetervoorstellen op vlak van veiligheid. Je moedigt collega’s aan om elkaar aan te spreken op onveilig gedrag en in het gebruik van STeF&Go.
 • In geval van incidenten analyseer je samen met de teamleaders de oorzaken en implementeer je correctieve en preventieve maatregelen.
 • Je stimuleert je collega’s in continuous improvement en draagt de SPE&i filosofie uit in de afdeling.
 • Je ziet toe op een correct en verantwoordelijk gebruik van de machines en materialen.

Functie-eisen

 • Bij voorkeur heb je een bachelor diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring)
 • Je hebt bewezen expertise in logistieke processen.
 • Als persoon ben je een people manager en analytisch ingesteld, je kan zelfstandig werken en bent hands-on.
 • Je hebt een sterke affiniteit met (kantoor)automatisering.
 • Heb je hierbovenop een goede kennis van het Engels, kennis van het Duits is een pluspunt.
 • Je komt terecht in een systeem van wisselende uren.

Organisatie

Voor onze klant, een internationaal georiënteerde productiefirma met vestiging te Lanaken, verzorgen wij de eerste selectie voor de functie van Engineer Sheet finishing.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden bij een onderneming in evolutie.

Een aantrekkelijk loon aangevuld met extra-legale voordelen.

Over ons

De HR-experten van Talentus brengen jou in contact met je toekomstige werkgever. Deze gepassioneerde specialisten werken voor middelgrote Belgische ondernemingen. Zij maken er hun missie van om jouw talent te laten openbloeien in een job die je als gegoten zit.

List of restrictions that apply to this job offer:

Applying to this job is only possible when you are living in the Netherlands and holder of a Dutch passport or passport of another EU country.

Questa offerta di lavoro è chiusa
EOJD