Skip to content Skip to menu Skip to footer

Според редица проучвания франчайзингът е най-успешният и най-перспективен начин за развиване на бизнес в световен мащаб.

Като ключово предимство бихме могли да отбележим това, че когато използваме готов бизнес модел, вероятността от неуспех се свежда до минимум, както и това, че себестойността на разработването на нови продукти или услуги е значително по-ниска. 

Ние във ВИТ – Борсата за матраци през годините се превърнахме в лидер в нашата област, готови сме да споделим нашия опит и да  помагаме на хората да създадат свой собствен бизнес и да бъдат успешни. Днес ние търсим партньори, готови да са част от франчайзинг модел с дух на семеен бизнес - разпределен в множество малки обекти, като това е част от голямата ни инициатива за насърчаване на предприемачеството в България. 

Търсим мотивирани хора, готови да следват вече установените бизнес модели на компанията, за създадат свой собствен бизнес, а опитът ни през годините показва, че този модел е изключително успешен и довежда до бързо развитие на всеки обект на местно ниво. 

Всеки партньор на ВИТ – Борсата за матраци преминава през специално мултибрандинг обучение и получава готова методология за обучение на персонала на търговските обекти. ВИТ – Борсатата за матраци предлага и широк набор от инструменти за бизнеса и разработена успешна система на продажби, както и много последващи обучения. Като партньор на ВИТ – Борсата за матраци всеки нов предприемач има уникалната възможност да стартира дейността си с богата номенклатура от продукти, както и това да бъде част от сплотен екип, който помага за неговото развитие.

Когато решите да работите под бранда на ВИТ БОРСАТА ЗА МАТРАЦИ, вие ще получите над 20 г. опит и знания, които сме натрупали и така няма да ви се налага да започвате от нулата.

Нашия опит ни дава възможност да отсеем добрите практики и да ги предадем на нашите франчайз партньори.

Търсим партньори, които с малка инвестиция да стартират веднага и да надграждат своя успешен собствен бизнес!



Търсим мотивирани хора, готови да следват вече установените бизнес модели на компанията, за да развият своя успешен бизнес!



Търсим партньори, готови да са част от франчайзинг модел с дух на семеен бизнес - разпределен в множество малки обекти.



Всеки партньор на ВИТ – Борсата за матраци преминава през специално мултибрандинг обучение и получава готова методология за обучение на персонала на търговските обекти. ВИТ – Борсата за матраци предлага широк набор от инструменти за бизнеса и разработена успешна система на продажби. Като партньор на ВИТ – Борсата за матраци ти започваш своя бизнес с богата номенклатура от продукти и ставаш част от сплотен екип.

Научете повече: http://vit.bg/

Dettagli dell’organizzazione
Dettagli del contatto:

Гена Събева

+359888592585

g.mikova@matraci.info

Event participation(s)

Passato
12 Gennaio 2021
Partecipazione: Online