Skip to content Skip to menu Skip to footer

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltatásokra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 8 magyar telephelyű, valamint 4 határon túli irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, valamint diákmunka és HR outsourcing.

A teljes országot lefedve több, mint 200 partnerünk és közel 400 elérhető, betölthető munkakörünk van.

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra. Mindemellett az egyik legnagyobb szakmai elismerés, ha vállalati partnereink maximálisan elégedettek HR szolgáltatásainkkal. Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-ben elnyertük a Kincentric Legjobb Munkahelyek kitüntetést!



Forduljon hozzánk bizalommal vállalati ügyfélként, magánszemélyként vagy akár diákként, nálunk megtalálja számításait! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba önéletrajzának feltöltésével.

Dettagli dell’organizzazione
Dettagli del contatto:

Telefonos elérhetőségeink:

Sikfői Judit  06 30 414 6603

Antal Dániel  06 30 298 3480

Tóth Edit 06 30 597 9503

WHC Iroda  +36 34 309 156

 

Weboldalunk:

https://www.whc.hu/

 

 

Event participation(s)

Passato
Partecipazione: Online