Skip to content Skip to menu Skip to footer

Az ALPLA hosszú távú, megbízható partner akar lenni - ami azt jelenti, fizess tisztességes, a piaci szintnek megfelelő bért, és tedd ezt hosszú távon, hogy Te is bízhass abban, stabil munkahelyet biztosítunk számodra az elkövetkezendő 15-20 évben is.

 

Az ALPLA tatabányai üzemét a közel 27 éves működése során mindig is a folyamatos fejlődés jellemezte. Jelenleg egy új gyártási részleget nyitunk, mely a már meglévő termékeinkkel együtt meghatározóvá fog válni az elkövetkező években, biztosítva ezzel a hosszútávú céljaink elérését. Ezzel az új termékkörrel már az ALPLA csoport minden alaptechnológiája megtalálható lesz Tatabányán. Tavaly indítottuk a kollégáink körében hamar népszerűvé vált ALPLALAP újságunkat, melyben a nemzetközi ALPLA csoport működése mellett elsősorban a magyarországi két telephelyünk tevékenységét, cégünk jövőbeli terveit és elképzeléseit, valamint kollégáinkat mutatjuk be. Egyre több és vonzóbb kompenzációs csomagot próbálunk kialakítani dolgozóink számára, a piaci folyamatokat folyamatosan figyelve, hogy versenyképesen tartsuk a béreket. Családi tulajdonú vállalkozásként kiemelt hangsúlyt fektetünk a munkakörnyezetre és az emberközpontú vállalati kultúrára, mely elvek határozzák meg a közeli jövő fejlesztéseit is.

Az ALPLA körösladányi üzeme 2006-ban kezdte meg tevékenységét, in-house gyáregység jelleggel, azaz kizárólag egy vevő igényeinek kiszolgálására szakosodtunk. A cél, hogy nagy mennyiségű csomagoló anyagot a legkisebb logisztikai költséggel szállítsunk a partner részére. Folyamatos kapcsolattartással, közös projektekkel fejlesztettük és fejlesztjük együttműködésünket. Büszkék vagyunk rá, hogy a közös munka eredményeként, a flakonokat úgy tudjuk szállítani, hogy fél évtizede nem volt az ALPLA hibájából ellátási probléma. Kiemelkedő, hogy a nálunk dolgozó kollégák közül sokan már a kezdetektől velünk vannak, csapatunk stabil és jól összeszokott.

 

Dettagli dell’organizzazione
Dettagli del contatto:

Sárai Henrietta

HR Business Partner Hungary

ALPLA Műanyag Csomagolóipari Kft.

2800 Tatabánya, Búzavirág utca 8.

T: +36 / 34 / 513 293

M: +36 / 30 / 991 42 48

F:+36 / 34 / 512 590

E-mail: henrietta.sarai@alpla.com

Website(s):

Event participation(s)

New Career in Hungary
Passato
20 Novembre 2018
Partecipazione: Online