Skip to content Skip to menu Skip to footer

Job and Career in Latvia 2019

Korábbi
Esemény dátuma:
26 szeptember 2019
Eseménytípus:
Online
Regisztrációs státusz:
Lezárt

Information for jobseekers (Latvian)

Darba meklētāj, vai vēlies atrast darbu Latvijā?

Piedalies Eiropas tiešsaistes (online) darba dienā un satiec savu darba devēju – atrodoties birojā vai mājās!

Aicinām darba meklētājus piedalīties tiešsaistes darba dienā, kurā darba meklētājs varēs bez maksas reģistrēties, ievietot savu CV, pieteikties aktuālai vakancei un pasākuma dienā – 26. septembrī no plkst.10:00 līdz plkst.16:00 – tiešsaistē (online) tikties ar darba devēju „virtuālās” darba intervijās.

Pasākumā piedalīsies arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Valsts darba inspekcijas pārstāvji, kuri atbildēs uz reģistrēto lietotāju jautājumiem par darba un dzīves apstākļiem Latvijā, darba līguma veidiem, uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējām, sociālajām garantijām u.c.

Eiropas darba dienu platformā kopš 2013. gada ir norisinājušies 168 pasākumi, tika reģistrēti 4013 darba devēji, 33776 darba meklētāji, reģistrētas 18409 vakances un 67452 darba pieteikumi.

Reģistrējies un izmanto iespēju satikt savu darba devēju tiešsaistē (online)!

Dalība pasākumā ir BEZMAKSAS!

Pasākums tiek īstenots sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Valsts darba inspekciju, Valsts ieņēmumu dienestu, “Tele2” sociālo kustību “Latvija strādā” un projektu Your Move.

Papildu informācija par pasākumu pie Latvijas koordinatora:

Andris Segliņš (e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv, tālr. 63429422).