Skip to content Skip to menu Skip to footer
Description de l’offre d’emploi

Ha Tamási egyik példaértékű munkahelyét kéne megnevezni, ez lenne az.

 

Nem csupán termékeik minőségére fektetnek kiemelkedően nagy hangsúlyt, hanem a munkahely minőségére is. Elhivatottak munkavállalóik élet- és munkakörülményeinek fejlesztése iránt és folyamatosan szem előtt tartják, hogy családbarát munkahely maradjanak. 

 

Kiemelkedő precizitással és odafigyeléssel készítik el megannyi termékeiket, prémium minőséget garantálva ezzel. 

Romániában, Magyarországon, Ausztriában és Szerbiában egyaránt rendelkeznek korszerű, felújított üzemmel, ahol modern technológiával állítják elő a legminőségibb hústermékeket. 

 

Az itt dolgozók elhivatottak, hiszen tudják, hogy a régióban egy olyan piacvezető húsipari cégnél dolgoznak, mely nem csupán a fogyasztók és a piac érdekeit veszi figyelembe, hanem munkatársaikét is . 

 

Most itt dolgozhat logisztikusként!

 

Hogy mi lenne a feladata?

 

A kiszállítás előkészítése és az ezzel kapcsolatos dokumentációk elvégzése; kamion pakolás; beérkező áruk átvétele és raktározása.

 

Mindezt napi 8 órában kell végezni a 3 műszak egyikében, amiben lesz egy 30 perces pihenő.

Szerintünk az alábbiak szükségesek ahhoz, hogy Ön lehessen a logisztikus:

Középfokú végzettség, legalább alapfokú számítógépes ismeretekkel. Emellett igazolás a háziorvostól, bőrgyógyásztól és a tüdőszűrésről, mert hússal, élelmiszerrel fog dolgozni, ezért ez kiemelkedően fontos.

Munkájáért cserébe bruttó 860 Ft-os órabért kap (plusz vonalvezetői pótlék és minőségi prémium, melyek 3 hónap után 270 + 175 Ft), fizetése pedig minden hónap 10. napján megérkezik a bankszámlájára. Fontos, hogy nem teljesítménybérben kell dolgozni és emelett egy korrekt, megbízható állása lesz, ahol megbecsülik és hosszútávon számítanak Önre.

Béren kívüli juttatások adott feltételek esetén: Havi prémium, Jelenléti bónusz, Szünet prémium, Hűség prémium (Szép Kártyára való feltöltéssel).

A munkába járásban segítünk!

Az alábbi településekre bemegy a céges buszjárat:

  • Tamási és környéke: Tamási, Szarkahegy, Rácvölgy, Regöly, Pincehely, Kecsege, Nagykónyi, Értény, Pári, Ürgevár, Szakály, Hőgyész, Kisvejke, Várong, Szakcs, Kocsola, Dalmand, Gyulaj, Dúzs, Iregszemcse, Nagyszokoly, Fürged, Ozora, Magyarkeszi, Felsőnyék, Szabadhídvég, Mezőkomárom, Előszállás, Cece,Simontornya, Tolnanémedi, Nagyszékely.

  • Dombóvár és környéke: Dombóvár, Igal, Somogyszil, Kazsok, Nak, Büssü, Gölle, Kisgyalán, Csoma, Attala, Csikóstőttős, Kaposszekcső, Jágónak, Vásárosdombó, Gerényes, Ág, Tékes, Kisvaszar.

  • Kaposvár és környéke: Kaposvár, Adorján, Taszár, Mosdós, Laktanya.

Ha távolsági busszal jár, buszbérletét 86%-ban támogatjuk.

Most már csak egy jelentkezés választja el leendő munkahelyétől!

 

Informations détaillées relatives à ce poste
Secteur professionnel:
Work experience:
Work experience is not required
Fourchette salariale:
Not provided
Date of expiry:

À propos de l’entreprise

Rólunk:A közép-európai régió HR-szolgáltatója Mi, a Viapan Group, új utakra léptünk a HR-szolgáltatások terén, hogy minden munkavállalói rétegnek megadjuk a munka örömét. Multinacionális cégektől, nemzetközi innovációkból tanulunk, hogy inspirálhassuk a közép-európai partnereinket.Web: http://viapan.huAbout Us: Viapan Group is a group of HR companies in Hungary. We provide full range… Pour en savoir plus