Sitios asociados:EURESELA

Student Consulting

desde : Sweden

Student Consulting är bemannings- och rekryteringsföretaget specialiserat på ung personal. Företagets mission är att skapa jobb för unga människor – något vi jobbar för varje dag! Vi är idag rikstäckande med kontor på över 100 orter i Sverige, Norge och Danmark. Du hittar våra lokalkontor under Kontakt.

Vi sysselsätter över 9 500 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden såsom Ekonomi, Kundservice, Administration, IT, Försäljning, Logistik och Produktion. Under år omsatte vi miljoner kronor i Sverige, Norge och Danmark och vi fortsätter att växa genom nöjda kunder, konsulter, kandidater och kollegor. Det gör oss till ett av Nordens största bemanningsföretag.

Student Consulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och uthyrning av unga människor; både studenter, nyexaminerade akademiker och unga i karriären hittar sitt arbete via oss. Samtidigt som företagen hittar sin framtida medarbetare.

Student Consulting har kollektivavtal med LO och Unionen och är godkända av samtliga fackförbund i Sverige. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer om reglerna för auktoriserade företag på Almegas hemsida

Student Consulting har fått ett flertal utmärkelser under åren. Vi har upprepade gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri (4 gånger gasellvinnare i Norrbotten), Snabbväxare av Ahréns Rapid Growth och Affärsvärlden (3 gånger Sveriges snabbast växande företag och 2 gånger på andra plats) och Årets Företagare (i Luleå år 2005 och 2010 samt i Sverige år 2010). Student Consultings VD och medgrundare, Tobias Lindfors, utsågs 2011 till Årets Entreprenörsföretag och Årets Grundare i Sverige av Founders Aliance för att genom organisk tillväxt blivit en stor aktör i bemanningsbranschen och därmed är en förebild för andra unga företagare.