Sitios asociados:EURESELA

Uniq Dialog

desde : Sweden

La organización se ha registrado para participar en los siguientes actos::

UNIQ Dialog är specialiserade på tjänster inom telemarketing mot konsument och vi arbetar för flera stora varumärken inom både förlags- och postorderbranschen.

Våra styrkor ligger i att ha en nära kontakt mellan uppdragsgivare och produktion, där vi även kan fungera som TM-koordinator och bidra till att hitta rätt bearbetningsmodell för de produkter som vi åtar oss att jobba med. Allt för att du som kund ska få optimala resultat i din försäljningskampanj. Goda resultat uppnås också självklart genom motiverade, engagerade och välutbildade medarbetare. Vi utvecklar löpande våra kommunikatörers kompetenser genom coachning och utbildning. Kvalitet är ett nyckelord för oss. För att säkerställa kvalitén i samtalen arbetar vi kontinuerligt med initiala tester i projekten, medlyssning och uppföljningskontroller.

Ett gott resultat bygger på samarbete och vi sätter stort värde i vad du som kund får ut av vårt arbete även efter genomfört uppdrag!UNIQ Dialog är anslutna till Kontakta (Sveriges Callcenterförening) och vi bidrar aktivt till att främja branschens utveckling!

EOJD