Sitios asociados:EURESELA

Esta oferta ha expirado

Ya no se puede postular a esta oferta de empleo Para buscar ofertas en vigor, consulte la lista de empleos disponibles

La oferta de empleo está disponible para el siguiente evento:

Hegge BV in Hamont-Achel (Belgisch Limburg) is op zoek naar:

Teamleider productie

Jouw uitdaging:

 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding en organisatie van jouw productieafdeling om zo een efficiënt en kosteneffectief productieproces te garanderen en kwalitatieve producten af te leveren.
 • Je bent de drijvende kracht achter jouw team en geeft op een coachende manier leiding. Je stimuleert de onderlinge samenwerking en hebt aandacht voor de verdere ontwikkeling van medewerkers.
 • Je voelt je een ondernemer binnen het bedrijf en durft de nodige beslissingen te nemen. Door de diversiteit aan producten is geen dag dezelfde en dat is voor jou eerder een stimulans dan een hinderpaal.
 • Je maakt de productieplanning op en organiseert de werkzaamheden zodat orders tijdig geleverd kunnen worden. Je bereidt steeds een goede ploegoverdacht voor.
 • Je bewaakt de kwaliteit van de producten tijdens het productieproces en volgt de rendementen en andere belangrijke procesindicatoren op.
 • Je initieert en werkt mee aan de implementatie van verbeterprojecten voor jouw afdeling en andere (productie)processen. Daarvoor werk je als teamspeler samen met jouw collega’s van het ondersteunend team.
 • Daarnaast sta je in voor een correcte toepassing van de kwaliteits-, milieu- en veiligheidsinstructies.
 • Je rapporteert aan de productiecoördinator.

Wie zoeken we:

 • Je hebt natuurlijk gezag om leiding te geven aan een groep medewerkers en doet dit op een coachende manier, met de nodige aandacht voor veiligheid.
 • Je hebt minimaal 5 jaren werkervaring. Affiniteit met techniek is een noodzakelijk.
 • Je houdt van een afwisselende job in een dynamische productieomgeving, waar je samen met een team een mooi resultaat neerzet.
 • Vanuit jouw aandacht voor kwaliteit zorg je dat de processen vlot lopen en geborgd zijn. Vanuit jouw analytisch denken zie je snel verbanden en verbetermogelijkheden.

Aanbod en voordelen:

Je komt terecht in een stabiele familiale KMO. Je wordt voltijds tewerkgesteld en werkt van maandag t.e.m. vrijdag van 7u45 tot 16.30u. Een marktconform salarispakket is voorzien en je kan rekenen op een (interne) opleiding(en) en ondersteuning. Je werkt in een filevrije en aangename omgeving.

Indien je interesse hebt in deze vacature, stuur dan een cv naar vacatures@hegge.be.

List of restrictions that apply to this job offer:

Applying to this job offer is only possible if you are living in the Netherlands and in possession of the Dutch nationality or passport of another EU country.

Este empleo ha expirado

Jobs that may interest you

Vormenbouwer

Presentada por:  Itzu Jobs NV
Lugar de trabajo: Belgium
Taken & profielen Voor onze klant in regio Rijkevorsel, zoeken we momenteel een vormenbouwer. Je takenpakket bestaat uit het maken van stalen vormen die essentieel zijn voor de productie van allerhande betonnen elementen. Je zal heel nauw samenwerken met de productieafdeling. Je staat in voor de bouw van kleine constructies, vormen, machines en/of onderdelen. Je introduceert de nodige vernieuwing in... Leer más