Sitios asociados:EURESELA

ICT Servicedesk Medewerker Belgisch Limburg

by:  UWV EURES - Crossborder Nederland-België

Esta oferta ha expirado

Ya no se puede postular a esta oferta de empleo Para buscar ofertas en vigor, consulte la lista de empleos disponibles

La oferta de empleo está disponible para el siguiente evento:

ICT-Servicedesk medewerker

Functie

Als ICT-Servicedesk medewerker sta je dagelijks in contact met klanten en helpt hen enthousiast verder bij functionele en operationele vragen omtrent ICT vragen van onze installaties. Je analyseert de vraag of het probleem en neemt de nodige acties. Help je anderen graag verder? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

 • Je staat dagelijks in contact met onze klanten en helpt hen met de glimlach verder bij functionele en operationele vragen omtrent hardware, software en applicaties. Dit vanuit onze kantoren in Oudsbergen (Opglabbeek).
 • alsook analyseer je de vraag of het probleem en neemt de nodige acties. Komen dezelfde vragen regelmatig terug? Dan verwerk je ze tot procedures en handleidingen.
 • Het beantwoorden van probleemmeldingen en vragen in verband met hardware en software vallen ook onder je takenpakket. Alsook analyseer je problemen en tracht deze op efficiënte en adequate wijze op te lossen.
 • Je werkt ondersteunend bij vernieuwing van hardware en randapparatuur en het up-to-date houden van software.
 • Klanten hou je op de hoogte door ze te informeren omtrent updates en nieuwtjes. Je staat klanten te woord en volgt tickets op.

Functie-eisen

 • Bij voorkeur heb je een bachelor-opleidingsniveau of heb je reeds ervaring opgebouwd in de ICT-wereld. Je hebt passie voor ICT-materie
 • Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands en basiskennis Engels. Je leert vlot nieuwe hardware en software applicaties aan en pikt snel nieuwe informatie op.
 • Sterke communicator: je bent empathisch, luistervaardig en rustig. Je staat elke klant zo goed mogelijk bij, niet alleen omdat het je job is maar ook en vooral omdat je graag mensen helpt.
 • Analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig en stressbestendig zijn kernwoorden die jou typeren. Je bent gemotiveerd en durft initiatief nemen.
 • Heb je al enige ervaring opgebouwd in een functie met klantencontact? Dan is dit mooi meegenomen.
 • Je kan een recent getuigschrift van goed zedelijk gedrag voorleggen.

Organisatie

Bij onze partner kunt u terecht voor totaaloplossingen op vlak van camerabewaking, toegangscontrole, telecom, alarmsystemen en tijdregistratie. Zowel professionelen als particulieren maken gebruik van deze service, omdat de manier van werken de klanten altijd totale ontzorging oplevert.

Aanbod

Je komt terecht in een gezonde organisatie, met een dynamisch en enthousiast team! In ruil voor jouw inzet en prestaties krijg je een interessante verloning, 12 ADV-dagen per jaar (naast de wettelijke vakantiedagen) en een boeiende en uitdagende job dichtbij huis!

Over ons

De HR-experten van Talentus brengen jou in contact met je toekomstige werkgever. Deze gepassioneerde specialisten werken voor middelgrote Belgische ondernemingen. Zij maken er hun missie van om jouw talent te laten openbloeien in een job die je als gegoten zit.

List of restrictions that apply to this job offer:

Applying to this job is only possible when you are living in the Netherlands and holder of a Dutch passport or passport of another EU country.

Este empleo ha expirado
EOJD