Sitios asociados:EURESELA

Delavec 2 / Delavec 3 - (m/ž)

by:  MAHLE Electric Drives Slovenia d.o.o.

La oferta de empleo está disponible para el siguiente evento:

Skupaj premikamo svet – in to že več kot 100 let. Kot vodilni mednarodni razvojni partner in sistemski dobavitelj avtomobilske industrije si pri MAHLE prizadevamo, da bi bila mobilnost vedno učinkovitejša, okolju prijaznejša, udobnejša in stroškovno učinkovitejša. V okviru svoje dvojne strategije razvijamo tako inteligentne motorje z notranjim zgorevanjem, ki uporabljajo vodik in druga nefosilna goriva, kot tudi tehnologije gorivnih celic in električno mobilnost.

V letu 2019 je družba MAHLE z več kot 77.000 zaposlenimi ustvarila približno 12 milijard prometa in je prisotna v 30 državah na 160 lokacijah, ki vključujejo 16 velikih raziskovalnih in razvojnih centrov. Postanite del naše ekipe MAHLE! #StrongerTogether

 

Vaše naloge in odgovornosti

  • Izvajanje različnih tehnoloških operacij proizvodnje izdelkov in urejanje strojev.

Vaše spretnosti in veščine

  • Dokončana osnovna ali nižja poklicna šola
  • Odgovoren odnos do dela in sodelavcev
  • Dobre delovne navade
  • Vestnost, natančnost in samostojnost pri delu
  • Pripravljenost na timsko delo.

Delo poteka dvoizmensko, občasno triizmensko.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 20. 04. 2021 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Delavec 2 / Delavec 3« ali po e-pošti: si.kadri@mahle.com.

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

JOBS.MAHLE.COM 

Jobs that may interest you

Proizvodni delavec v končni kontroli (m/ž)

Presentada por:  Workforce d.o.o.
Lugar de trabajo: Slovenia
Naš naročnik je manjše slovensko podjetje, katero je na domačem in tujih trgih poznano predvsem na področju mehanične obdelave kovin. V kolikor ste natančni in dosledni in vas veseli razgibano delo, vabljeni k prijavi na prosto delovno mesto Proizvodni delavec (m/ž). OPIS DELA Končna kontrola izdelkov Izvajanja meritev Izpolnjevanje dokumentacije Spremljanje delovanja stroja Osnovno vzdrževanje strojev Upravljanje nastavitev na stroju... Leer más