Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

IT/Tekniske Help Desk



Ønsker du at booste dine IT-kundskaber, lære at levere perfekt kundeservice og samtidig opleve en anden kultur i ét år eller længere?

SYKES Finland søger dansk talende personale til vores tekniske support team.

Dit daglige arbejde vil bestå af at hjælpe kunder med deres computer relaterede problemer. Vi gør brug af alle gængse kommunikationsmedier; telefon, e-mail, chat og sociale medier.

Vi søger fremtidige kolleger, der er positive, sociale, kunde service orienterede og hårdt arbejdende, samt har god arbejdsmoral. Du er interesseret i at lære nye ting og er i stand til at arbejde i et hektisk miljø. Vi er en ung, international arbejdsplads hvor vi arbejder i hold, så god humoristisk sans er værdsat.

Vi har brug for at du kan kommunikere flydende på dansk. Gode engelsk kundskaber er også nødvendige, da vi er en engelsk-sproget virksomhed. Enhver IT erfaring og IT uddannelse er en fordel.

Vores kontor ligger i Turku, Finland, en by med næsten 200.000 indbyggere. Turku tilbyder et væld af aktiviteter –fra sport og motion til musik og kultur.

Mere om jobbet og os:

Vi vil træne dig inden du starter med arbejdet. Vi tilbyder muligheder for at lære det sidste om IT teknologi, sociale evner og håndtering af kunder. Det er muligt og arbejde hjemmefra i Finland efter træningsperioden.

Hos SYKES vil du får erfaring med forretningsgangen i et internationalt og multikulturelt arbejdsmiljø.

Vi har gode teams med hjælpsomme kolleger, løbende træning og fordele, såsom arbejdsvelfærd via privat lægeklinik. Vi har løbende kontrakter, men er flexible med hensyn til længde og type af kontrakten, hvis du f.eks. blot ønsker at arbejde her et år eller to. For ansatte der flytter hertil fra udlandet, tilbyder vi en god og omfattende flyttepakke samt hjælp med at flytte. Vidste du iøvrigt, at trækprocenten i Finland er den laveste i Norden?

På nuværende tidspunkt yder vi teknisk support på syv sprog; dansk, finsk, norsk, svensk, estisk, hollandsk og tysk. I vores afdeling her i Turku er vi over 220 ansatte, der arbejder med teknisk support og kundeservice. SYKES Finland er en international og voksende virksomhed - med karrieremuligheder for dig. Vi er en del af SYKES Enterprises Inc., og har omkring 2000 kolleger, blot her i Norden. Det er muligt og arbejde hjemmefra efter træningsperioden.

Stillingen er opslået efter først-til-mølle princippet;

så tøv ikke, men send straks din ansøgning og CV på engelsk.

Du kan finde flere oplysninger om os her:

https://www.instagram.com/sykesfinland/

https://www.facebook.com/sykesfinland/

https://www.sykes.com/finland/

Og tjek vores video fra vores hjemmeside: https://youtu.be/1DXdYydFKHc

Vi ser frem til at høre fra dig!

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Work experience:
Work experience is not required
Habilidades lingüísticas:
  • Danish
  • Fluent
  • English
  • Very good
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:

Información sobre la empresa

SYKES Finland Oy works in the BPO (Business Process Outsourcing) industry. We serve our clients by providing multi-channel customer, technical and product support in 7 different languages. Through the years SYKES Finland has grown to a company with 260+ professionals of customer service and technical support. Our clients are global and well-known brands. SYKES Finland Oy is truly an… Más información