Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

V prijeten in urejen kolektiv Obalnega doma upokojencev Koper vabimo nove sodelavce, ki bodo na delovnem mestu BOLNIČAR NEGOVALEC opravljali naslednje naloge: izvajanje zdravstvene pomoč pri zdravstveni negi in izvajanju oskrbe uporabnikov v negi III in IV, transfer zdravstvenega materiala in uporabnikov, higienska oskrba uporabnikov in vzdrževanje njihovega okolja, hranjenje uporabnikov in skrb za hidracijo, priprava obroka in napitkov na oddelku, pomoč pri oblačenju in slačenju uporabnikov, obračanje, dvigovanje, prenašanje, prevažanje in spremljanje uporabnikov, pomoč uporabniku pri gibanju in spreminjanju položaja v postelji, priprava uporabnika na počitek, transport umazanega in čistega perila, sodelovanje pri sprejemu v enoto in odpustu uporabnika, skrb za garderobo uporabnika, opazovanje počutja uporabnikov in poročanje nadrejenim, skrb za razvedrilo in zaposlitev uporabnika, sodelovanje pri oskrbi umrlega, urejanje delovnega okolja, dokumentiranje delovne in negovalne dokumentacije, ostale vsebinsko povezane naloge po navodilu nadrejenega.

Delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj. Strokovni izpit je obvezen. Če ga še nimate narejenega, vam lahko omogočimo opravljanje pripravništva.

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Ámbito educativo:
Work experience:
Work experience is not required
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:

Información sobre la empresa

Obalni dom upokojencev Koper – Casa costiera del pensionato Capodistria je splošni socialnovarstveni zavod. Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje storitev, s katerimi pomagamo starejšim ljudem, ki imajo določene zdravstvene težave ali pa so se iz različnih drugih vzrokov odločili za vključitev v institucionalno varstvo. Življenje v zavodu nadomešča in dopolnjuje funkcijo doma in lastne družine… Más información