Sitios asociados:EURESELA

Главен Сладкар

by:  GrifidHotels

Esta oferta ha expirado

Ya no se puede postular a esta oferta de empleo Para buscar ofertas en vigor, consulte la lista de empleos disponibles

La oferta de empleo está disponible para el siguiente evento:

Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал?
Желаете ли да сте част от семейството на Грифид Хотели и да дадете своя принос, за да организираме една незабравима почивка за нашите гости?

Заповядайте!
Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига, носител на множество национални и международни отличия за качество и обслужване. Грифид Хотели е собственик и управлява 7 висококатегорийни хотела, които работят по схемата Ultra All inclusive.

Описание на длъжността:
- организира и контролира осъществяването на цялостната дейност на сладкарската продукция;
-контролира работата на кухненския персонал, изготвя работния график за работа на персонала;
-отговаря за качеството на кухненската продукция;
-проявява гъвкавост и адаптивност към желанията на гостите;
- контролира спазването на бюджетираната разходна норма, следи наличностите и изготвя заявки за стоки;
- контролира доставките и приемането на стоките;
- следи и се стреми да поддържа постоянно висок рейтинг на задоволство сред гостите;
- отговаря за спазване на процедурите и воденето на записи по системата за качество ISO 9001:2008/ НАССР;

Изисквания към кандидата:
- Предишен опит ;
- Гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип;
- Организационни и лидерски умения;

Ние сме модерна компания с утвърдени лидерски позиции в бранша. Ние сме коректни, отговорни и ценим служителите и гостите си. Ако желаете да сте част от нашия екип, ние предлагаме:

Ние предлагаме:
- Атрактивно възнаграждение;
- Целогодишна ангажираност;
За предстоящия туристически сезон 2021, търсим да въведем в стандартите на работа на веригата и назначим Сладкари

Изисквания към кандидата:
Предишен опит на подобна позиция е предимство;
Гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип;

Ние предлагаме:
Атрактивно възнаграждение
Работа в млад и динамичен екип;
Възможности за развитие и израстване в рамките на компанията;

Este empleo ha expirado

Jobs that may interest you

ФРОНТ ОФИС МЕНИДЖЪР

Presentada por:  GrifidHotels
Lugar de trabajo: Bulgaria
ФРОНТ ОФИС МЕНИДЖЪР Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал? Желаете ли да сте част от семейството на Грифид Хотели и да дадете своя принос, за да организираме една незабравима почивка за нашите гости? Заповядайте! Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига, носител на множество национални и международни отличия за качество и обслужване. Грифид Хотели е собственик и управлява седем висококатегорийни хотели в кк Златни пясъци. Всички хотели работят по схемата All/ Ultra All inclusive. За туристически сезон 2021, "Бранд Хотели" ЕООД, търси да назначи на временен трудов договор със сезонна заетост и да въведе в стандартите на работа на веригата Фронт Офис Мениджър. Описание на длъжността: - Организира и ръководи цялостната дейност на рецепция по посрещане, настаняване, даване на информация, изпращане на гостите на хотела; - Отговаря за спазването на финансовата дисциплина от администраторите, за правилното и точно изготвяне на сметки, отчети и справки и ежедневно ги контролира; - Обработва резервации и следи за промени по тях; - Посреща, настанява, дава информация, изпраща гостите на хотела; - Изпълнява безупречното обслужване на гостите на хотела по време на целия им престой; - Организира и поддържа връзките на отдела с останалите звена в организационната структура по повод желания и рекламации от страна на клиентите; - Изпълнява други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността. Изисквания към кандидатите: - езиковите познания са решаващи за избора. Търсим кандидати с отлични познания по НЕМСКИ език ( или ФРЕНСКИ ЕЗИК ) и английски като втори чужд език; - гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип; - предишен опит във висококатегориен хотел; - предишен опит с Clock Front/Evolution е предимство. Ние предлагаме: - атрактивно възнаграждение; - работа в млад, динамичен и професионален екип, във верига с високи стандарти и утвърдено име на пазара; - добра възможност за високо мотивирани и амбициозни хора с опция за целогодишна заетост. Моля, изпращайте Вашите автобиографии, придружени със снимка. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД. Leer más
EOJD