Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал?

Желаете ли да сте част от семейството на Грифид Хотели и да дадете своя принос, за да организираме една незабравима почивка за нашите гости?

Заповядайте!

„Хотелско мениджърска компания “ЕООД - Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига с 20 години опит в туристическия бранш, носител на множество национални и международни отличия за качество и обслужване. Грифид Хотели е собственик и управлява седем висококатегорийни хотели в кк Златни пясъци. Всички хотели работят по схемата All/ Ultra All inclusive.

Във връзка с разрастване дейността на компанията, "Хотелско мениджърска компания" ЕООД търси да назначи на трудов временен трудов договор за своя тийм БАР МЕНИДЖЪР ЗА СЕЗОН 2021

Описание на длъжността:

- Вие отговаряте за цялостната дейност по организация и контрол на баровете в хотелския комплекс по формулата Ultra All Inclusive.

- Организирате работата на екип бармани и сервитьори, като контролирате качественото обслужване на клиентите.

- Отговаряте за контрола и поддържането в безупречен търговски вид на баровете, като следите постоянно за комфорта на гостите.

- Отговаряте за осигуряването на напитки във всички заведения в хотелския комплекс. Следите и контролирате качеството на издадената продукция, нейната презентация и спазването на бюджетираната разходна норма./

- В контакта си с клиентите, вие отговаряте за специални изисквания и коментари от тяхна страна.

- Следите и се стремите да поддържате постоянно висок рейтинг на задоволство сред гостите. - Отговаряте за спазване на процедурите и водене на записи по системата за качество HACCP.

- Следи спазване хигиенните мерки от страна на баровия персонал във връзка с COVID 19 и протоколите на хотелския комплекс

Изисквания:

- Опит на подобна позиция

- Гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип

- Владеене говоримо на поне 2 чужди езика: немски, френски английски или руски

- Организационни и лидерски умения

Ние сме модерна компания с утвърдени лидерски позиции в бранша. Ние сме коректни, отговорни и ценим служителите и гостите си. Ако желаете да сте част от нашия екип, ние предлагаме:

- Атрактивно възнаграждение

- Работа в млад и динамичен екип

- Възможности за развитие и израстване в рамките на компанията

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Work experience:
Work experience is not required
Habilidades lingüísticas:
  • Bulgarian
  • Very good
  • English
  • Very good
  • French
  • Very good
  • German
  • Very good
  • Russian
  • Very good
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:

Información sobre la empresa

ВАШАТА ПОЧИВКА е НАШАТА МИСИЯ!...и затова вярваме, че в хотелите на GRIFID има място за всеки и можем да отговорим на всеки вкус!Основана: 2001 г.Брой хотели: 7Стаи/Легла: 1680/ >3400Местоположение: България, Златни пясъци, на 30 км. от летище ВарнаСлужители: ≈1700 (от които 300 целогодишно)Повече от 100 престижни награди≈ 20% лоялни клиенти, почивали в хотелите ни повече от веднъж… Más información