Sitios asociados:EURESELA

GrifidHotels

desde : Bulgaria

La organización se ha registrado para participar en los siguientes actos::

ВАШАТА ПОЧИВКА е НАШАТА МИСИЯ!

...и затова вярваме, че в хотелите на GRIFID  има място за всеки и можем да отговорим на всеки  вкус!

  • Основана: 2001 г.
  • Брой хотели: 7
  • Стаи/Легла: 1680/ >3400
  • Местоположение: България, Златни пясъци, на 30 км. от летище Варна
  • Служители: ≈1700 (от които 300 целогодишно)
  • Повече от 100 престижни награди
  • ≈ 20% лоялни клиенти, почивали в хотелите ни повече от веднъж
  • > 96% от пребивавалите при нас препоръчват GRIFID хотели (според  класацията HolidayCheck)
  • Семеен бизнес

ОБЕЩАВАМЕ ВИ И ЗАНАПРЕД ТОВА, КОЕТО ВИНАГИ НИЕ ОТЛИЧАВАЛО:

 

Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига състояща се от седем висококатегорийни хотела - Арабела, Клуб Хотел Болеро, Вистамар, Метропол, Енканто Бийч, Мареа и Грифид Фореста, всички ориентирани към ваканционен, рекреативен и конгресен туризъм. Грифид веригата е носител на множество национални и международни отличия, заради своя иновативен, модерен и висококачествен подход в обслужването.

През 2021 г. отбелязваме 20 г. присъствие на международния туристическия пазар.

Иновативни, смели, динамични, в нашето голямо семейство всеки има възможност да бъде себе си и да покаже това, което обича да прави.

Присъединете се към елитен екип от ръководители, с дълъг опит в управлението и предлагането на този различен продукт. Приложете наученото в работата с подкрепата на най-добрите колеги  до вас.

 

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ:

Организатор маркетинг продажби

IT специалист

Мениджър Връзка с гостите/Guest relation manager

Фронт Офис мениджър

Рехабилитатор

Шеф аниматор

Асистент F&B мениджър

Хост/еса ресторант

Бар Шеф

Главен Готвач

Готвач Бригадир - топла/ студена кухня

Алакарт Готвач

Главен сладкар

Техник, поддръжка хотел

 

Очакваме Вашите CV-та и на имейл адрес: Jobs@grifidhotels.com

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД.

 

 

European Job Days

This content is hosted by a third party (www.youtube.com). By showing the external content you accept the terms and conditions of www.youtube.com.

Show external content

Your choice will be remembered and saved in a cookie managed by europeanjobdays.eu until you clear cookies stored by your browser.

Ofertas de trabajo

ФРОНТ ОФИС МЕНИДЖЪР

Presentada por:  GrifidHotels
Lugar de trabajo: Bulgaria
ФРОНТ ОФИС МЕНИДЖЪР Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал? Желаете ли да сте част от семейството на Грифид Хотели и да дадете своя принос, за да организираме една незабравима почивка за нашите гости? Заповядайте! Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига, носител на множество национални и международни отличия за качество и обслужване. Грифид Хотели е собственик и управлява седем висококатегорийни хотели в кк Златни пясъци. Всички хотели работят по схемата All/ Ultra All inclusive. За туристически сезон 2021, "Бранд Хотели" ЕООД, търси да назначи на временен трудов договор със сезонна заетост и да въведе в стандартите на работа на веригата Фронт Офис Мениджър. Описание на длъжността: - Организира и ръководи цялостната дейност на рецепция по посрещане, настаняване, даване на информация, изпращане на гостите на хотела; - Отговаря за спазването на финансовата дисциплина от администраторите, за правилното и точно изготвяне на сметки, отчети и справки и ежедневно ги контролира; - Обработва резервации и следи за промени по тях; - Посреща, настанява, дава информация, изпраща гостите на хотела; - Изпълнява безупречното обслужване на гостите на хотела по време на целия им престой; - Организира и поддържа връзките на отдела с останалите звена в организационната структура по повод желания и рекламации от страна на клиентите; - Изпълнява други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността. Изисквания към кандидатите: - езиковите познания са решаващи за избора. Търсим кандидати с отлични познания по НЕМСКИ език ( или ФРЕНСКИ ЕЗИК ) и английски като втори чужд език; - гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип; - предишен опит във висококатегориен хотел; - предишен опит с Clock Front/Evolution е предимство. Ние предлагаме: - атрактивно възнаграждение; - работа в млад, динамичен и професионален екип, във верига с високи стандарти и утвърдено име на пазара; - добра възможност за високо мотивирани и амбициозни хора с опция за целогодишна заетост. Моля, изпращайте Вашите автобиографии, придружени със снимка. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД. Leer más
EOJD