Skip to content Skip to menu Skip to footer

Cégünkről

Cégünk alapító tulajdonosai és munkatársai a 90-es évek elején a magas minőségű megoldásokat, a korszerű technológiák használatát és az ügyféligények maradéktalan kiszolgálását tűzték ki célul a vállalatirányítási rendszerek és egyedi szoftverek fejlesztése, bevezetése és támogatása során.

Tevékenységi körünkbe éppúgy beletartozik az egyedi alkalmazásfejlesztés, iparági és speciális modulok, üzleti rendszerek fejlesztése és bevezetése, mint a rendszer- és alkalmazásintegráció, vagy a személyre szabott informatikai támogatás.

Sok kihívás árán kovácsolódtunk profi csapattá, kemény munkával és szakmai igényességünkkel kivívtuk a piac és környezetünk elismerését, amit az üzleti sikerek is követtek. Legfőbb értékünk a munkatársak által megszerzett tudás és tapasztalat - erre építve vezetjük sikerre ügyfeleinket úgy, hogy kezdeti céljainkat nem tévesztettük szem elől évtizedek múltán sem.

Kis méretünk ellenére több nagyvállalat bízott ránk komoly projekteket, amelyekből igazi szoftvertermékek fejlődtek ki. Ezek alapozták meg alkalmazásaink újabb és újabb generációit, melyeket ma már a kis- és középvállalkozásokkal bővült ügyfélkörünk is kifejezetten igényel. Jelenleg 14 fő alkalmazottal több mint 70 cég teljes körű integrált vállalatirányítási rendszeréhez nyújtunk stabil hátteret.

Sikereink titka a bevezetési és azt követő támogatási szolgáltatásaink magas színvonala és hatékonysága. A fejlesztésekbe is visszacsatolt szolgáltatási tapasztalatok és információk igen értékesek, az új ipari - gazdasági forradalom sűrűjében az innováció pedig különösen fontos a kisebb vállalatok életében is.

Nagy léptékben a kezdetektől

Az elsők között kezdtünk el foglalkozni Oracle technológiákkal. Az informatikai iparág vezető eszközére, az Oracle adatbázis-kezelőre épül FÓKUSZ nevű termékünk is, amely a mai napig sikeres, teljes körű vállalatirányítási rendszerként működik.

Korábbi megbízásainknak köszönhetően jelentős tapasztalatra tettünk szert számos iparágban, jórészt nagyvállalati környezetben:

  • gyógyszeripar
  • élelmiszeripar
  • mezőgazdaság
  • pénzügy-számvitel
  • könnyű és nehézipar
  • telekommunikáció
  • közigazgatás
  • építőipar
  • ingatlanhasznosítás

Múlt, jelen, jövő: a KKV szektor és felhő alapú rendszerek

Magyarország EU-s csatlakozását követően - több, mint 15 éve - nyitottunk a KKV szektor felé, ahol jól tudtuk hasznosítani nagyvállalati ismereteinket is.

2005 óta az SAP Hungary partnereként már SAP termékekhez is készítünk iparági megoldásokat dedikáltan a KKV szektor számára.

Bár a vállalatirányítási rendszerek hagyományosan helyben működtetett rendszerekként működtek évtizedekig, az igények és a lehetőségek is változnak: több ügyfelünk a hardver infrastruktúra beszerzése és üzemeltetése helyett már most is bérli a szükséges eszközöket és szolgáltatásokat IaaS megközelítésben (infrastructure-as-a-service, azaz infrastruktúra bérlése szolgáltatásként).

Ennek figyelembevételével tudatosan kezdtük építeni felhő alapú rendszereinket, melyekkel célunk a vállalatirányítási piac meghatározó szereplőjévé válni.

Hol és hogyan dolgozunk?

Cégünk Debrecenben született: a patinás város fontos adottsága a pezsgő szellemi élet és az aktív társadalmi tevékenység is. Munkatársaink többsége a Debreceni Egyetemen végzett, majd helyi nagyvállalatoknál szerzett hasznos tapasztalatokat.

Munkatársaink a programtervezést és szoftverfejlesztést már a kezdetektől szakmai módszertanok alapján végzik. A korai 90-es években az akkoriban úttörőnek számító CASE technológiát, 4G programozást alkalmaztunk, ami stratégiailag is jó választásnak bizonyult.

Az iparág fejlődésével bevezettük az objektumorientált módszerek és korszerű programozási eszközök használatát is, amit saját fejlesztésű módszertanunk, fejlesztési szabályzatunk, dokumentálási és ellenőrzési rendszereink foglalnak keretbe. A kötöttebb formájú és az agilis programozás, fejlesztés módszereit is jól tudjuk alkalmazni a megoldandó feladat jellegéhez illően.

Folyamatosan követjük az iparág és az ügyféligények változásait is, így kezdtük el alkalmazásrendszereink új generációját felhő alapú, mobil platformok felé nyitott, szolgáltatási szemléletű megközelítésben felépíteni.

Datos de la organización
Datos de contacto:

Moldvay János

IFSZ Kft.

E-mail: moldvay.janos@ifsz.hu

Mobile phone: +36304661727

Skype: moldvay

Event participation(s)

Participating: En línea