Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

Ons developmentteam is op zoek naar versterking! Wij zoeken een Application Developer voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en onderhoud aan bestaande toepassingen. Ben jij een ervaren programmeur die droomt in code, API’s en design patterns? Lijkt het je interessant om met enorme ElasticSearch datasets te werken? Wij zoeken een nieuwe collega die graag werkt met de nieuwste technieken, frameworks en methodieken om betrouwbare en geavanceerde applicaties te ontwikkelen. Voel je je aangesproken? Solliciteer nu!

Dit ga je doen

Er wordt bij ons altijd gewerkt aan nieuwe diensten en toepassingen voor onze klanten. Jij gaat werken aan de implementatie, automatisering en testing hiervan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Design, ontwikkeling en testen van nieuwe applicaties
  • Koppelen van verschillende API’s door gebruik van messaging systemen
  • Data-analyse, datamining en opslag, dataconversie
  • Onderhouden van bestaande bedrijfsinformatiesystemen

Je zal ook werken aan het signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen om de kwaliteit en efficiency van onze applicaties, frameworks en systemen verder te verhogen.

Je gaat werken binnen het developmentteam: een multidisciplinair team verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van software en systemen. Het is een klein team, met daardoor veel ruimte voor je eigen inbreng. We houden van korte lijntjes en niet van ellenlange procedures.

Je collega’s zijn architecten, programmeurs en designers, met een voorliefde voor innovatieve nieuwe technologieën. Binnen het developmentteam staan kwaliteit en continue verbeteringen centraal. Vanwege onze snel veranderende omgeving is het belangrijk dat je goed met anderen kan communiceren en samenwerken.

Je hebt affiniteit met

  • Minimaal één van de volgende programmeertalen: PHP, Python en Ruby
  • Programmeren met API’s, gebruikmakend van RESTful, XMLRPC of SOAP
  • Webframeworks zoals Symphony, Django of Rails
  • Design patterns zoals MVC, Singleton, Composer of Factory Method
  • Omgang met systemen voor versiebeheer zoals GIT
  • Databases zoals PostgreSQL of MySQL
  • Een Agile werk- en projectomgeving
  • Complexe en schaalbare internet applicaties
  • Opensource en community-driven software
  • Methodieken zoals Behaviour Driven Development of Test Driven Development

Dit is wat we bieden

In je dagelijkse werk zul je naast een gezellig team van collega’s kunnen genieten van een fantastische werkplek in ons sfeervolle kantoor en een prachtig (van ethernet en WiFi voorzien) dakterras bij mooi weer. Je werkplek is naar eigen voorkeur en smaak in te richten en je krijgt een VMware server voor je eigen hobby’s en projecten. Minimaal één keer per jaar hebben we een leuk bedrijfsuitje met het hele team. Onze organisatie wordt geleid door een driekoppige directie en wordt niet beïnvloed door externe investeerders en belanghebbenden.

Op vrijdag is er binnen ons development team tijd om te werken aan je eigen projecten. De enige voorwaarde hierbij is dat deze ook toegevoegde waarde zouden kunnen bieden aan Cyso.

Je krijgt voor deze functie in eerste instantie direct een jaarcontract (na één maand proeftijd). Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur vind je hier.

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@cyso.com.

Wil je meer informatie vooraf? Neem dan contact op met Sterre Ouwens, telefoon +31 72 7513400.

Detalles del trabajo
Ámbito educativo:
Work experience:
Work experience is not required
Habilidades lingüísticas:
  • Dutch
  • Good
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Información sobre la empresa

Cyso is dé toonaangevende Nederlandse leverancier van managed internet services, platformen en infrastructuur voor de zakelijke markt. Wij leveren maatwerkoplossingen en beheer voor complexe, bedrijfskritische platformen en applicaties. Ons klantportfolio bestrijkt onder meer financiële instellingen, IT professionals, internet service providers, overheidsinstellingen en software vendors. Wij… Más información