Skip to content Skip to menu Skip to footer

A PRO-MOULDING KFT egy osztrák tulajdonos által 2016-ban újjáalakított vállalat. A cégcsoporthoz tartozó POLYTECH INDUSTRIE KFT.-vel közösen együttes erővel képviseli az osztrák ipari kultúra minőségét a magyar műanyagfeldolgozás területén. A PRO-MOULDING KFT. az anyavállalat erős szakmai hátterét felhasználva a gyors termelést, hatékony gyártási folyamatot és megbízhatóságot jelent.

 

Cégünk harmincéves tapasztalattal rendelkezik a műanyag fröccsöntés területén, munkánkat kezdetektől precízség, minőségi odafigyelés és gyorsaság jellemzi. Kiváló színvonalú infrastruktúránk biztosítja a műanyag alkatrészeket felhasználó cégek teljes körű kiszolgálását, a termékek fejlesztésétől egészen a megvalósításáig.

 

Gépparkunk 400 és 2300 tonna záróerő tartományban található, elsősorban a nagy tömegű és térfogatú műanyag elemek gyártására alkalmas, de emellett természetesen vállaljuk a kisebb mérettartományú alkatrészek gyártását is.

 

A műanyag alkatrészek minőségbiztosítását modern 3D-s mérőgép segíti. Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2015 tanúsításokkal rendelkezik.

Datos de la organización
Datos de contacto:

Hajnalka Vida:

hajnalka.vida@pro-moulding.eu

+36-70/325 2406

Event participation(s)

Participating: En línea