Skip to content Skip to menu Skip to footer

Cégünkkel 2011 óta vagyunk jelen magyarországi gyártó vállalatok életében.

Vállalatunk egy biztos háttérrel rendelkező, komplex profilú cégháló (szállítmányozás-logisztika, műanyag-újrahasznosítás, probiotikus termékek gyártása és forgalmazása) tagja, melyet dr. Peretsényi György móri üzletember tulajdonol.

Cégünk székhelye Veszprémben található, regionális irodát Móron és Székesfehérváron üzemeltetünk.

Munkaerő-kölcsönzési tevékenységünkkel számos kisebb-nagyobb céget-jellemzően autóipari gyártóműveket támogatunk. Több száz főt foglalkoztatunk operátor, gépbeállító, gépkezelő, hegesztő, targoncás, betanított munkás munkakörökben. Főbb foglalkoztatási régióink: Fejér megye: Mór és Székesfehérvár ipari parkjai; Komárom-Esztergom megye: Oroszlány és Tatabánya ipari parkjai

Munkaerő-közvetítési tevékenységünkkel partneri megkeresések alapján keresünk jelölteket szellemi pozíciókra.

Nagy hangsúlyt fektetünk a munkavállalóink elégedettségére. Ezt teljes körű ügyintézéssel, odafigyeléssel, a megszokottnál nagyobb szociális érzékenységgel, támogatással igyekszünk fenntartani.

A magyar munkaerő toborzása mellett, a munkaerő-piaci helyzet változásaihoz igazodva Magyarországgal szomszédos országokban is toborzunk magyar ajkú munkavállalókat, illetve nagy létszámú ukrán állományt is foglalkoztatunk. Munkavállalóinknak kiváló minőségű, jól felszerelt ingatlanjainkban, ingyenesen biztosítunk szállást. A jelenlegi járványügyi helyzetben az országhatáron túlról érkező munkavállalóink számára ingyenesen biztosítjuk a karanténszállást és szükség esetén a PCR tesztelést is megszervezzük, lebonyolítjuk a karanténszállón.  Határon túlról érkező munkavállalóink számára teljes-körű okmány-ügyintézést biztosítunk.

A GreenWork csapata elkötelezetten hisz abban, hogy a minőségi munkaerő különösen fontos az üzleti célkitűzések és a hatékony működés eléréséhez, ezért rugalmas hozzáállásunkkal, komplex tevékenységünkkel igyekszünk mind partnereink, mind munkavállalóink javát szolgálni.

Tevékenységünket külföldre történő közvetítéssel bővítjük, hogy az általunk toborzott munkaerővel a magyarországi partnereinken túl további európai országokban tevékenykedő cégeket támogathassunk.

 

Datos de la organización
Datos de contacto:

e-mail: hr@greenwork.hu

telefon: +36-70/367-8866

weboldal: www.greenwork.hu

Facebook: Greenwork Kft.

Linkedin: GrrenWork

Event participation(s)

Participating: En línea