Skip to content Skip to menu Skip to footer

A Kontakt Alapítványt a Gödöllői Agrártudományi Egyetem (a Szent István Egyetem jogelődje) Tanárképző Intézetének igazgatója alapította 1999. január 4-én azon céllal, hogy a munkavállalási tanácsadó szakemberek számára szakmai és továbbképzési fórumot biztosítson.

 

Az Alapító Okiratban foglaltak szerint az alapítvány olyan célkitűzések alapján kezdte meg a munkáját, és olyan erőt képvisel, amellyel a humán tudományok és a modern kommunikációs eszközök kapcsolatát és működését támogató kutatások levezetőjeként, tudományos célkitűzések hordozója és fejlesztőjeként lesz jelen.

Az Alapítvány közhasznú szervezet. Tevékenységei között a nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzése szerepel csakúgy, mint ezen rétegek foglalkoztatásának elősegítése és egyéb, kapcsolódó szolgáltatások.

Foglalkozunk fiatalokkal, akik a leendő szakmájuk és végzettségük kiválasztása előtt állnak. Számukra pályaorientációs csoportfoglalkozásokat és egyéni pályaválasztási tanácsadást is nyújtunk – de felkereshetnek bennünket felnőttek, akik új pályalehetőséget keresnek. Évtizedes szakmai gyakorlatunkkal támogatni tudunk mindenkit, aki karrierépítésben, szervezetfejlesztésben, szervezésben gondolkodik.

Álláskeresőknek egyéni tanácsadás segítségével a célzott állás megfogalmazásában nyújtunk segítséget, álláskeresési technikáik fejlesztésével pedig hozzájárulunk a vágyott munkahely megtalálásához. Hozzájárulunk hátrányos helyzetűek, különös tekintettel a megváltozott munkaképességű személyeknek a munkaerőpiaci beilleszkedéshez is.

Datos de la organización
Datos de contacto:

Postacím: 1300 Budapest, Pf. 252

Budapesti központi iroda

Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 195.

Tel.: +36 (1) 40-80-965

Levelezési Cím: 1300 Budapest, Pf.: 252

e-mail: kontakt@kontaktalapitvany.org

Budapesti ügyfélfogadás 

Cím: 1032 Budapest, Ágoston u. 10.

e-mail: kontakt@kontaktalapitvany.org

Toldi Ház:

Toldi Ház

3069 Alsótold, Szabadság u. 4.

Szabó István – tel: +36 (30) 768-54-53 // +36 (20) 224-77-37

e-mail: szabo.istvan@kontaktalapitvany.org

Event participation(s)

20 Noviembre 2019
Participating: En línea