Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

Grupphemmet i Folkhälsanhuset i Vanda söker

två vårdare

i periodarbete från den 1 november. Behörighetskrav: socionom, fysioterapeut, geronom eller närvårdare

Att arbeta hos oss innebär att du har en hemliknande arbetsmiljö. Du hjälper och stöttar de äldre med de sysslor som de inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara daglig omvårdnad som personlig hygien, hjälp vid påklädning eller utevistelse.

Vår vision ”Det goda livet – i livets alla skeden” visar vår tro på att människan själv, med rätt stöd och service, även i utsatta lägen kan skapa sig ett gott liv. All vår verksamhet utgår från en hälsofrämjande tankeram.

Vi erbjuder dig förutom Folkhälsans personalförmåner och lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang även bl.a. en hälsofrämjande och rökfri arbetsplats, en härlig arbetsgemenskap och en fungerande företagshälsovård.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för äldre och vill ha ett trevligt och omväxlande arbete med engagerade medarbetare. Vi försöker skapa förutsättningar för våra äldre att skapa en god vardag. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge pensionärerna bästa möjliga vård. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra.

För oss är det viktigt att du ser varje individ och har förmågan att förstå vad varje person behöver samt kan bemöta personer i olika situationer. Likaså är det viktigt att du har en positiv människosyn och kan samarbeta och ta ansvar.

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Ámbito educativo:
Work experience:
Work experience is not required
Habilidades lingüísticas:
  • Swedish
  • Fair
Required skills:
provide professional care in nursing
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Información sobre la empresa

Folkhälsan is a versatile, modern non-profit organization operating in the field of social and health services. Folkhälsan’s activities include assistance, support, education, and care, being present at every stage of life. Founded in 1921, Folkhälsan employs today approximately 1,200 people full-time. Our local associations across Swedish-speaking Finland have almost 19,000 members. Folkhälsan… Más información