Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

Du är välkommen att jobba på Folkhälsan!

Folkhälsans Hemtjänst i Pargas söker en personal (närvårdare, vårdassistent) från 28.10.2019. Arbetet är dagtid må-fre (8-14) och 75%, med möjligheter att utöka arbetstiden.

Är du en person som vill bidra till att de äldre får en bra vardag i eget hem och som vill jobba i en miljö med kunnig och trevlig personal. Som person har du god förmåga att samarbeta, kommunicera, att göra egna beslut och främja en god arbetsmiljö. Då är du den vi söker! 

Kom med och utveckla framtidens hemtjänst, utgående från de äldres behov och önskemål. Vi lägger stor vikt på delaktighet och meningsfull vardag.

Om du känner varmt för att jobba inom service för äldre och ge en skräddarsydd hemtjänst så skall du inte tveka att ta kontakt och få mera information om jobbet.

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Ámbito educativo:
Work experience:
Work experience is not required
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Información sobre la empresa

Folkhälsan is a versatile, modern non-profit organization operating in the field of social and health services. Folkhälsan’s activities include assistance, support, education, and care, being present at every stage of life. Founded in 1921, Folkhälsan employs today approximately 1,200 people full-time. Our local associations across Swedish-speaking Finland have almost 19,000 members. Folkhälsan… Más información