Skip to content Skip to menu Skip to footer
Descripción de la oferta de empleo

Pavārs

Ja tava aizraušanās ir ēdienu gatavošana, esi gatavs apgūt Marriott standartus un strādāt saskaņā ar tiem. Tev patīk apvienot dažādas funkcijas virtuvē. Mīli viesus un esi gatavs viņus lutināt ar garšīgu ēdienu. Tev patīk tīrība un kārtība darba vieta, kā arī sekot līdzi sava darba rezultātiem, tad mēs gaidām tevi mūsu profesionālajā komandā, kas uzskata, ka galvenais ir serviss. Gribi uzzināt, kā mēs to nodrošinām virtuvē? 

Piedāvājam stundas likmi no 6 €. Un darba grafiku 4DD/2BD. 



Mēs gaidām tavu pieteikumu.



*****

Если у тебя страсть готовить еду, ты готов изучить стандарты Марриотта и работать по ним, тебе нравиться объединять функции на кухне, ты любишь гостей и готов их баловать вкусной едой, тебе нравиться держать свое рабочее место в частоте, отслеживать результаты своей работы, тогда мы ждем тебя в свою профессиональную команду, которая считает, что главное это сервис. Узнай как мы это делаем на кухне. 



Предлагаем почасовую ставку от 6 € и график работы 4 рабочих дня и 2 выходных. 



Интересно? Ждем заявку на эл. почту.

 

Detalles del trabajo
Campo de ocupación:
Work experience:
Work experience is required
Duración de la experiencia laboral:
Up to 1 year
Habilidades lingüísticas:
  • English
  • Good
  • Latvian
  • Fair
Horquilla salarial::
Not provided
Date of expiry:

Información sobre la empresa

AC Hotel Rīga ir pirmā Marriott International tīkla viesnīca Rīgā un lielākā zīmola viesnīca Baltijā.Jaunā un modernā dzīves stila 4 zvaigžņu viesnīca ļauj viesiem iepazīt Rīgu no cita skatu punkta. Viesnīcai ir ļoti izdevīga un ērta atrašanās vieta Rīgas Jūgenstila centrā, ko dēvē par kluso centru, kur nav lielpilsētas burzmas un trokšņu, un tai pat laikā vecpilsēta un citas populārākās… Más información