Skip to content Skip to menu Skip to footer

A Continental a világ egyik vezető technológiai vállalata, Magyarországon hat gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel és logisztikai központtal van jelen, a bérelt munkaerővel együtt több mint nyolcezer munkavállalót foglalkoztat. A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. 2018. májusában Budapesten nyitotta meg mesterséges intelligencia központját, debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása 2018. harmadik negyedévében kezdődik.

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis & Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára.

Termékeink:

• hibrid és elektromos vezérlőegységek

• fékvezérlő egységek

• meghajtó rendszerek

• mechatronikai rendszerek

• kijelzők

• infotainment eszközök

Versenyképességünk növelése érdekében a legkorszerűbb berendezéseket és irányelveket követve fejlesztjük gyárainkat, hogy a negyedik ipari forradalom során is vezető pozícióban legyünk az autóelektronikai beszállítók sorában. 2018-ban az Ipar 4.0 Modern Gyárak kiemelt projekt keretében „Mintagyár” minősítést szereztünk, így a vevőink kiszolgálásán felül a magyarországi feldolgozóiparban tevékenykedő KKV-k digitális transzformációját demonstrációval és fejlesztéssel segítjük elő.

 

Datos de la organización
Datos de contacto:

Event participation(s)

20 Noviembre 2018
Participating: En línea