ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft. | EURES - European Job Days

ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

A ZIEHL-ABEGG Motor-és Ventillátorgyártó Kft-t 1994. december 20-án alapította Marcaliban az akkori tulajdonos, a német ZIEHL-ABEGG GmbH & Co.

Az 1910-ben alapított, jelenleg is döntően családi tulajdonban lévő német anyavállalat (ZIEHL-ABEGG SE) légtechnikai-hajtástechnikai berendezések, speciális elektromotorok, axiális-radiális ventilátorok és az ezekhez tartozó termékek gyártásával foglalkozik. A világ öt kontinensén van jelen gyártóbázisokkal, illetve kereskedelmi képviseletekkel.

A Ziehl-Abegg Kft. mintegy 750 munkavállalójával a térség legnagyobb munkáltatója. A különböző ventilátor alkatrészek előállítása három nagy üzemegységben történik (rácsüzem, tekercselő üzem, öntöde).

A rácsüzem ventilátor motortartókat, kereteket és védőrácsokat gyárt hidegalakítással és hegesztéssel. A gyártáshoz szervesen kapcsolódik a porfestő üzem, ahol a rácsok korrózióvédelmét és felületkezelését látják el. Egyre nagyobb teret nyer az automatizáció, számos ipari robot segíti az előállítást.

A tekercselő üzemben villanymotor állórész tekercselés zajlik (a munkafolyamat része a vasmag szigetelése, a tekercselés, a kész termék impregnálása és az állórész komplett összeszerelése). Speciális motorjaink kisszériás kézi gyártásban készülnek a felvonótechnikától a computer tomográfián keresztül az autóbuszok meghajtó motorjáig.

Az öntödében hidegkamrás, nagynyomású alumínium öntészeti eljárással állítjuk elő a ventilátorok alumínium alkatrészeit, mint például csapágyházak, lapátok, villamos kötődobozok.

Nagy hangsúlyt helyezünk munkavállalóink képzésére, folyamatos fejlesztésére. Szem előtt tartjuk és nyitottak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósítására, kollégáink karrierútjának egyengetésére. Ezen kívül kiemelten fontos számunkra munkaerő- utánpótlásunk biztosítása.

Job offers

Munkatársakat keresünk alábbi, többműszakos munkakörökbe: MOTORTEKERCSELŐ, PONTHEGESZTŐ, ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ Amit kínálunk: Tervezhető, határidőben történő, pontos bérkifizetés Versenyképes alap órabér + teljesítményprémium Túlórapótlék, műszakpótlék, jelentős béren kívüli juttatások 13. havi bérkifizetés Céges buszjárat Korszerű, tiszta környezet Kiválasztási nap minden szerdán 10 órakor a cég telephelyén! 8700 Marcali, Ziehl-Abegg utca 1-2. +36-85-509-136 www.ziehl-abegg.hu Read more
Főbb feladatok: A ZIEHL-ABEGG Kft. épületgépészeti berendezéseinek önálló elektromos javítása, karbantartása A Rácsüzem és Öntöde/CNC, valamint a Tekercselő üzem (WL/WA/SK) gépeinek, berendezéseinek villamos egységeinek önálló javítása, karbantartása A munkahelyi vezetője által meghatározott feladatok elvégzése a rendelkezésre álló dokumentáció alapján. Javítás és hibaelhárítás, mind a technológiai gépekben, mind az épületgépészeti berendezések területén Elvárások: Elektronikai műszerész, erősáramú gépszerelő és/vagy villanyszerelő szakmunkás végzettség... Read more
Főbb feladatok: Védőrácsok vázszerkezetének védőgázas hegesztése, a megadott specifikációk/méretek és utasítások alapján A vonatkozó szabványok pontos betartása, rendszeres hegesztési tesztek végzése Hegesztő sablonok rendeltetésszerű használata Varratok előírás szerinti ellenőrzése, együttműködés a minőségbiztosítással A munka és tűzvédelmi előírások betartása, valamint a munkahelyi rend fenntartása Elvárások: Szakirányú hegesztői végzettség Műszaki rajzolvasási ismeretek Önálló és pontos munkavégzés, terhelhetőség, flexibilitás Az előírt normaidőknek megfelelő... Read more
Főbb feladatok: Termék kivitelezhetőségének ellenőrzése rajz/dokumentáció és technológia alapján Határidő meghatározása és követése a szériagyártás engedélyezéséig Munkafolyamatok sorrendjének meghatározása; Technológia felügyelete Műveleti terv és darabjegyzék összeállítása, folyamatos aktualizálása Kalkulációk készítése és ellenőrzése; Normaidők felügyelete Gyártási előírások, gépbeállítási-, csomagolási utasítások elkészítése A sorozatgyártás optimalizálása, költségek és minőség tekintetében Részvétel gyártóeszközök, szerszámok fejlesztésében, kivitelezésében LEAN folyamatok koordinálása; Új technológia bevezetése Elvárások: Gépész-,... Read more