Partner sites:EURESELA

Pannon-Work Zrt.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

A Pannon-Work csoport egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatból áll, akik a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Országos irodahálózattal rendelkeznek, 17 hazai és 2 külföldi (Bécs, Szabadka) kirendeltségen várják ügyfeleiket.

Cégük 30 éves tapasztalattal rendelkezik, több mint négyezer kölcsönzött munkavállalót foglalkoztatnak. Legfontosabb értékük a magasan képzett belső munkavállalói gárda, amelyre alapozva képesek professzionális szolgáltatást nyújtani. További lényeges jellemzőjük, hogy csapatuk tagjai mind az ügyfélkapcsolati oldalon, mind a szakmai háttér szervezetben magasan képzettek.

A Pannon-Work csoport komplex HR szolgáltatást nyújt!  Szolgáltatási portfóliójuk a munkaerő-közvetítéstől, a munkaerő-kölcsönzés, toborzás tevékenységeken keresztül az eseti, alkalmi munkaerőhiány megoldásáig terjed, de szakértő segítői ügyfeleiknek az iskolaszövetkezeti diákmunkák, és a nyugdíjas munkák terén is. Legújabb szolgáltatásuk, a HR outsorucing pedig magába foglalja az RPO-t (toborzási folyamat kiszervezését), a HR adminisztrációt, bérszámfejtést, számviteli tanácsadást, a vonatkozó munkajogi változáskövetést, bevallások készítését, ki-és bejelentések bonyolítását, a könyvelés felé kötelező adatszolgáltatást és a különböző listák, illetve nyilvántartások gondozását.

Küldetésük az, hogy partnereiket képzett és értékes emberi munkaerővel egészítsék ki, mely naprakész, innovatív tudással gazdagítja a szervezetüket és biztosítja versenyképességüket.

Arra törekednek a mindennapokban, hogy különféle státuszú dolgozóik érezzék a megbecsülésüket. Ügyfeleik felé pedig a jövőt abban látják, hogy emberi erőforrás igényeikre olyan komplex megoldást találjanak, javasoljanak, amely adekvát, hatékony, megfelelő ár-érték arányú és szakértő HR szolgáltatóként vívják ki bizalmukat hosszú távon, mert a Pannon-Work - Társ a munkában.

EOJD