Partner sites:EURES

Manpower Tromsø-Finnsnes

from: Norway

The organisation is registered to participate in the following event(s):

This exhibitor has no upcoming events

Rekruttering - Vikarbyrå – Bemanningsbyrå i Tromsø og Finnsnes.
Med 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver dag, er Manpower vikar- og bemanningsbyrået i Tromsø og Finnsnes med lengst og mest lokalkunnskap.
Manpowers erfarne konsulenter ved vårt vikar- og bemanningsbyrå kjenner arbeidsmarkedet  bedre enn noen andre. Kontoret har regional og nasjonal støtte innen rekruttering og oppfølging.

Om Manpower
Manpower har lokalkontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vi har over 200 engasjerte bemannings-konsulenter - lokalt, regionalt og nasjonalt. Våre kunder er både store og små bedrifter og organisasjoner. Blant dem finner du blant annet DnB, SpareBank1, Posten, Gjensidige, Posten, Jernbaneverket og Lindorff. Vi leverer bemanning på alle nivåer innenfor alle bransjer og fagområder. I fjor dekket vi nærmere 20.000 oppdrag for våre kunder.

Er du jobbsøker?
Vi trenger kompetanse på alle nivåer og har mange ledige stillinger innen vikariater, engasjement, prosjekter og til faste stillinger.
Vi veileder deg og hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din hverdag. Vårt hovedfokus som vikar- og bemanningsbyrå i Finnsnes er å finne en rolle du kan trives i og mestre. Sammen finner vi den løsningen som vil fungere optimalt for deg.
Ta kontakt med Manpower bemanningsbyrå i tromsø eller Finnsnes for en hyggelig samtale om veien videre.Vi hjelper deg videre i karrieren, så du når dine mål.

Bistand til rekruttering – eller trenger du vikarbyrå i tromsø eller Finnsnes?
Ønsker du hjelp til rekruttering, eller trenger du bistand fra et profesjonelt vikarbyrå eller bemanningsbyrå?

Nedenfor ser du et utvalg bransjer vi bistår med bemanning og vikarer:
Kontor/administrasjon
Regnskap/økonomi
Bank/Finans bemanning
Lager/Logistikk
Oppvekst/barnehage
Industri/varehandellging ved behov.

Kantine/Renhold
Salgsservice
Transport/distribusjon
Callsenter bemanning
IT-personell
Helse
Kontakt oss når du trenger hjelp til rekruttering, eller trenger bistand fra et profesjonelt vikarbyrå eller bemanningsbyrå i Tromsø eller Finnsnes.
Velkommen til Manpower!

Manpower is your local partner in staffing and recruiting issues.
Our more than 200 experienced staffing consultants are happy to discuss solutions tailored to your needs .
Please refer to the Norwegian pages for detailed contact information regarding the consultants  working in Manpower Tromsø or Finnsnes
Welcome!

 

EOJD