"Jó Munka" Szociális Szövetkezet | EURES - European Job Days

"Jó Munka" Szociális Szövetkezet

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

A Szövetkezet alapításának  célja, egy olyan stabilan és önfenntartóan működő szociális szövetkezet létrehozása, mely több gazdasági tevékenység összefogásának létrehozásával biztonságos helyi munkahelyeket teremt és lehetővé teszi, hogy a Dél-Alföldi régióban, Csongrád megyében (többek között Szatymaz, Csanádpalota, Kövegy, Szeged) a társadalmi-gazdasági tevékenységek egymással összhangban valósuljanak meg. A megalakult szociális szövetkezet olyan tevékenységet végez, amelyek a munkanélküli, illetőleg szociálisan hátrányos helyzetben lévő emberek számára is munkalehetőséget kínál.

E cél érdekében a Szövetkezet pályázati forrásokat kíván felhasználni, olyan projektek megvalósítását tűzi ki célul, amelyek piacképes végzettség megszerzését teszik lehetővé, és hozzájárulnak a szövetkezeti tagok és a lakókörnyezet önfenntartásához.

A Szövetkezet képzőintézmény is egyben, több engedélyezett képzéssel rendelkezik, számos sikeres képzést, tréninget tudhat a háta mögött. Ezt a tevékenységünket tartjuk a legfontosabbnak, hiszen napjainkban elengedhetetlen, hogy tapasztalattal rendelkezzen egy szakember, így a képzések következtében nemcsak szaktudással, de tapasztalattal is gazdagabban léphetnek a résztvevők az önfenntartás útjára.

Job offers

Nothing found.