Hevesgép Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Hevesgép Mezőgazdasági Gépgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Magyarországon, Heves városban működik a Hevesgép Kft. A jogelőd állami cég 1958-ban alakult, tevékenységét magyar tulajdonú magáncégként 1993-tól folytatja.

A tevékenységi körébe elsősorban a szemes-termények fogadására, tisztítására, szárítására, tárolására és anyagmozgatására alkalmas berendezések gyártása és ilyen telepek építése tartozik. A telepek, energiatakarékos üzeműek, kímélik a termény minőségét és kielégítik a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is működésük során. Nagy megbízhatóságot biztosít a gabona állagának megóvása érdekében a számítógéppel vezérelt- és felügyelt szárító- és tároló rendszerünk, melyeket jól szolgálnak ki a megbízható működésű, nagy élettartamú anyagmozgató gépeink.
Magyarországon mintegy 500 telephelyet építettünk és túlnyomó többségüknél visszatérően mi oldjuk meg a fejlesztési-bővítési feladatokat is. A környező országokban is több tucat berendezésünk működik és megkezdtük az orosz piacon is tevékenységünket. Egyéb mezőgazdasági gépeink működnek nagy számban Franciaországban, melyek a haszonállatok
takarmányozásához kötődnek, szálas-zöldtakarmányok silózásánál alkalmazott, silókombájnokra szerelt felszedő gépeket és nedves termények magroppantás utáni silófóliába töltését végző, traktor hajtású berendezéseket jelentenek.

Elsősorban Kanadában használják nagy mennyiségben, az általunk gyártott kőrendsodró- és felszedő gépeket, melyek a köves talajok kőmentesítését végzik feltörés és vetés előtt annak érdekében, hogy a talajmegmunkáló gépeket megóvják a kövek által okozott sérülésektől. Fentieken túl foglalkozunk gyümölcsösök sorközművelő gépeinek, kommunális üzemek
függesztett fűkaszáinak, gyártásával. Legújabb üzletágunk a biomassza elégetésével melegvíz, vagy levegő előállítására alkalmas hőtermelő kazán.

A vállalkozás, telephelyén, modern környezetben, a legkorszerűbb gépekkel-berendezésekkel gyártja termékeit, kvalifikált, 140 fő körüli létszámú munkatárs közreműködésével.

Job offers

Nothing found.