Partner sites:EURESELA

Hammerfest kommune

from: Norway

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Hammerfest kommune

Hammerfest kommune er en robust, livskraftig og attraktiv kommune. Vi bruker aktivt våre verdier – raus, sprek og samspilt – for å skape gode tjenester for brukere, innbyggere og samarbeidspartnere. Våre hovedoppgaver er å bidra til god samfunnsutvikling, levere velferdstjenester til innbyggerne og legge til rette for lokaldemokratiet. Kommunen yter tjenester til innbyggere og brukere i ulike livsfaser.

Vi forventer av våre ansatte at de skal være bevisste på sin del av ansvaret for kommunens samfunnsoppdrag, og oppmerksomme på sin betydning for brukernes opplevelse i møtet med kommunen. Vi utvikler kvalitet og effektivitet i tjenestetilbudet gjennom et samarbeid mellom de folkevalgte, lederne og de ansatte.

Job offers

Nurse/sykepleier

Offered by:  Hammerfest kommune
Workplace: Norway
Ledige stillinger som sykepleiere I helse og omsorg har vi stort fokus på kompetanse og kvalitet og jobber etter gode internopplæringsmoduler. Faglig og systematisk fokus er viktig for oss og her er derfor også store muligheter for faglig utvikling og erfaring. Synes du dette høres spennende ut, da bør du ikke nøle med å søke stilling hos oss. Velkommen! Hjemmesykepleien,... Read more